Hergebruik je oude negatieven voor een leuk verjaardsdagscadeau

Een grappig idee’tje om je oude negatieven opnieuw te gebruiken. Wees creatief en maak je vrienden blij met je negatieven!

Het enige wat je nodig hebt is een leeg lijstje, negatieven, een schaar en voor de oorbellen een paar kralen en haakjes van je lokale kralenwinkel.

Knip de randen van je negatieven zodat ze net in de achterkant van het lijstje passen, het ziet er mooi uit als het een beetje gebogen zit.

Voor de oorbellen: combineer een negatief met een paar kralen of iets wat je er mooi vindt en bevestig het aan de haak. Als de jarige op de negatieven staan is dat natuurlijk nog beter!
Je kan eventueel de negatieven aan de achterkant van het frame plakken maar zonder lijm is het in principe ook mogelijk, dan kan je de plek van de negatieven nog veranderen.

Plaats het het lijstje ergens waar het (zon)licht gemakkelijk door de negatieven kan schijnen. Dan kan je nog zien wat er op de negatieven staat!

Veel plezier!

written by holly-golomo on 2011-06-28 #gear #tutorials #tipster #handwerk
translated by mibo

Kickstarter

Bringing an iconic aesthetic to square format instant photography, the Diana Instant Square fills frames with strong, saturated colors and rich, moody vignetting. Built to let your inspiration run wild, our latest innovation features a Multiple Exposure Mode, a Bulb Mode for long exposures, a hot shoe adapter and so much more! It’s even compatible with all of the lenses created for the Diana F+ so that you can shake up your perspective anytime, anywhere. No two shots will ever be the same. Back us on Kickstarter now!

More Interesting Articles