Neem je liefje mee op vakantie!

Ga je op vakantie maar kan je liefje niet mee? Wilde je het liefste al die bezienswaardigheden met hem of haar delen, maar moet hij/zij werken of naar school? Maak je geen zorgen – ik heb misschien wel een goed idee voor jou!

De laatste tijd krijg ik de indruk dat vakanties tegenwoordig draaien om het maken van zoveel mogelijk foto’s. Zo van – je schiet een foto en die kan je vervolgens direct uploaden op facebook of ergens anders. Zodat al je vrienden direct weten waar je bent en wat je doet. Met het maken van analoge foto’s werkt in het inprincipe net zo, alleen duurt het wat langer voordat je de foto’s online kan delen. Sterker nog – soms moet ik mezelf dwingen om niet meteen mijn camera te pakken als ik iets moois zie, maar daar gewoon van te genieten.

Het voordeel hiervan is dat ik later bij thuiskomst details op mijn foto’s zie die ik me niet kan herinneren. Maar toch heb ik ze gezien, de foto is het bewijs!

Dat zette me aan het denken, ik bedacht me dat ik mijn vakantiefoto’s kan “manipuleren”, alsof mijn vriendin er eigenlijk toch bij was! Ik schiet eerst een foto met haar erop, en daarna een foto tijdens mijn vakantie, maar dan op het zelfde stukje film. Check it out!

Nu heb ik een mooie herinnering van haar in San Francisco – ook al is ze er nog nooit geweest ;)

written by shoujoai on 2011-06-23 #gear #tutorials #art #girl #holiday #alone #love #tipster #double-exposure #lover #quickie-tipster #sprocket-rocket
translated by carollywood

More Interesting Articles