Lomography goes MadNes 2011

Jaaa, je leest het goed. Lomography goes MadNes 2011! Op dit vette surf en skate festival op Ameland gaan we allerlei leuke dingen doen. Wat, hoe, wanneer en waar? Lees gauw verder en zorg dat je erbij bent!

Gemaakt door monoflow

Yes, de zomer is bijna begonnen en dat betekent – festivals! Aankomend weekend is het weer tijd voor het toffe MadNes festival op Ameland, en wij zijn daar bij!

MadNes combineert muziek, surfen, skaten en meer op een duurzame manier en vindt dit jaar voor de 4e keer plaats op strand Nes, Ameland. Kite-, wind- en golfsurfen tot je erbij neer valt met eigen materiaal, demo materiaal of tijdens de clinics. Daarna één van de twee halfpipes onveilig maken, los gaan bij 25 dikke bands en DJ’s en rondjes draaien in het kleinste reuzenrad van Europa!

Gemaakt door yapfl

Workshops a.k.a. Lomography clinics
Die surf, skate en muziek gerelateerde activiteiten zijn natuurlijk allemaal leuk en aardig – maar wij gaan ons bezig houden met de Lomography fans onder de festival bezoekers. Even geen puf meer om die halfpipe te droppen en heb je meer zin om mee te doen aan een ander soort ‘analoge clinic’? Schrijf je dan in voor de Diana F+ workshop. Op zaterdag zullen een aantal fanatieke lomografen jou de tofste trucjes en handigste tips van deze legendarische camera uitleggen. Stel al je vragen en ontdek de eindeloze mogelijkheden van misschien wel de meest populaire plastic Lomography camera aller tijden. Je mag natuurlijk zelf de camera uitproberen, daar is het tenslotte een workshop voor! We geven in totaal 3 Lomography workshops. Dat zijn:

  • Zaterdag om 12:00h
  • Zaterdag om 16:00h
  • Zondag om 13:00h

Wil je mee doen aan één van deze workshops? Klik hier om je in te schrijven. Let op, er kunnen per workshop maximaal 15 mensen deelnemen. Dus wie het eerste komt, wie het eerst maalt!

Gemaakt door makny

LomoMatrix
Surfers en skaters kunnen mooie trucjes laten zien. Maar dat kunnen wij ook! En helemaal samen met jou en al je vrienden. Wij willen op het MadNes festival samen met jullie een LomoMatrix maken. Een wat? Een LomoMatrix. Dat is een soort stop motion filmpje waarin langzaam een rits foto’s wordt geplaatst waarmee we de actie van de gefotografeerde persoon in een matrix-effect weeregeven. Check dit filmpje om een indruk te krijgen van een LomoMatrix:

Om deze MadNes LomoMatrix te kunnen maken hebben we naast een hoop lomografen – jullie! – natuurlijk genoeg camera’s en films nodig. Wij nemen een x aantal Diana Mini camera’s en de gloednieuwe La Sardina camera's mee. Deze leentoestellen zijn voor de nieuwkomers. Ben je bekend met Lomography en heb je zelf al een camera? Helemaal top, kom gezellig langs, doe mee en lever een bijdrage aan de eerste LomoMatrix van Nederlandse bodem!

Wil je mee helpen om deze eerste Nederlandse LomoMatrix te realiseren? Schrijf je dan zsm hier in!

Gemaakt door hanifmaidin

RSVP op dit event als je denkt langs te komen of stuur ons een mailtje als je vragen hebt. Tot op het MadNes festival!

Lomografische groeten,
Team Lomography Nederland & MadNes

written by mrmaart on 2011-06-20 #videos #news #event #skate #workshop #surf #matrix #amsterdam #diana #holland #diana-workshop #ameland #nld #madnes-festival

More Interesting Articles