Lomography en TransWorld SURF presenteren: Wet Hot Summer!

De zomer komt er aan en daarom willen wij van Lomography samen met het blad TransWorld SURF zien hoe heet en nat jouw zomer kan zijn!

Lomography slaat de handen ineen met de surf goeroes van TransWorld SURF en hopen op een onvergetelijke zomer! Wat betekent ‘Wet Hot Summer’ (Natte, hete zomer) voor jou? Is dat met je surfplank over een heerlijke golf vliegen, in je kleine appartementje aan je bureaustoel geplakt zitten of simpelweg condens die van je blikje cola af rolt? Uiteraard zijn we gek op foto’s op het strand, maar verplicht is het zeker niet! We willen jouw beste interpretatie van de schoonheid van de zomer. Of dat nu in de urban jungle of de Afrikaanse jungle is – alles mag! Zomer kan op een dak in Amsterdam net zo indrukwekkend zijn als op een bounty eiland!

Goed, het thema is denk ik wel duidelijk. Nu het belangrijkste, wat valt er te winnen??

De top 10 Lomographische visionairen winnen fantastische prijzen. Niet alleen van Lomography en TransWorld SURF, maar we hebben ook Brixton en Nixon uitgenodigd voor dit zomerse feestje.

Alle bescheidenheid op een stokje, het gaat natuurlijk niet alleen om de buit. Alle 10 de winnende foto’s zullen geëxposeerd worden in een van onze Lomography Gallery Stores in New York. Daarmee vieren we niet alleen jouw analoge kunsten, maar ook de lancering van het TransWorld SURF oktober nummer!

1 Hoofdprijs Winnaar

4 Tweede plaatsen

5 Eervolle Vermeldingen

Regels voor inzendingen:

  • Alle foto’s moeten analoog gemaakt zijn (geen Photoshop)!
  • Na bekendmaking zullen de top 5 winnaars een hoge resolutie foto moeten leveren voor publicatie in TransWorld SURF.
  • Maximale upload limiet is vijf foto’s per persoon.

written by cruzron on 2011-06-20 #news #summer #competition #hot #wet #beach #dutch #zomer #brixton #nld #wedstrijd #transworld-surf #nixon
translated by pretletterp

More Interesting Articles