Diana Mini gespot op Elle.nl!

Op zoek naar een toffe mode accessoire? De Diana Mini is gespot op de mainpage van de Nederlandse Elle website. Klik op de webshop van Elle en spot de Diana Mini bij de favoriete mode items voor dit zomerseizoen!

Elle verkoopt de “Diana Mini White":http://microsites.lomography.com/dianamini/ voor 60 euro in de mode sectie! De Diana Mini White is gelijk zichtbaar op de mainpage van de shopping sectie. Als je klikt op de Mode sectie dan verschijnt de Diana Mini weer, maar dan op de lijst van Elle’s favoriete items van dit seizoen. Hoe cool is dat!

Elle zegt: Jij houdt van eenvoud? Check dan deze kleine schoonheid – de Diana Mini White van Lomography. Gebaseerd op de klassieke Diana F maar nu speciaal ontworpen voor 35mm film. Die wil toch iedereen hebben? Maak ‘old school’ vierkante & half-frame foto’s op alle soorten 35mm film. Hij geeft van die heerlijke Lo-fi plaatjes, net als de andere camera’s uit de Diana familie.

“Check het zelf op Elle.nl! ": http://www.elle.nl/shop/mode/lomography-camera/

written by elefteria on 2011-06-22 #news #fashion #35mm #half-frame #netherlands #diana #nederland #dutch #holland #diana-mini #square-frame #nld #diana-mini-white #elle

More Interesting Articles