Het is bijna tijd om het mysterieze product te onthullen!

De klok tikt langzaam door en we zijn mega enthousiast om het nieuwste Lomography product eindelijk te onthullen! Dus blijf alle online kanalen in de gaten houden om geen enkele aanwijzing en verrassing te missen!

Niet heel lang gelezen presenteerden we onze nieuwste innovatie, de Lomo LC-Wide; en nu hebben we alweer een andere analoog wonder te presenteren! In het Lomography Magazine hebben we verschillende aanwijzingen gegeven en wellicht ben je er al achter wat voor product we gaan lanceren. If not, stay tuned op Lomographynetherlands.nl en ontdek héééél snel wat het mysterieze product werkelijk is!

De lanceringstijden

Check de onderstaande lijst van lanceringstijden voor jouw regio:

New York – 8AM EDT
Londen – 1PM BST
Wenen – 2PM CET
Hong Kong – 8PM HKT
Tokyo – 9PM JST

Feest mee!

Zin in een feestje’? Kom langs in een van onze Lomography Gallery Store voor een verse catch! Met muziek, drankjes en tonnen lomografen zal het feest maximaal aan zijn. Check deze post om te ontdekken waar je wanneer moet wezen voor het lancerinsfeest!

Vind de dichtsbijzijnde Lomography Gallery Store bij jou in de buurt!

written by shhquiet on 2011-06-15 #news #party #stores #mystery #gallery #product #new #launch #dutch #flashmob #nederlands
translated by mrmaart

More Interesting Articles