Vers uit het net gevist en nu beschikbaar op de vismarkt - La Sardina!

6

De vismarkt is geopend! Nu kunnen we iedere helpende hand goed gebruiken om het kakelverse nieuws van de La Sardina lancering over de internet markt te verspreiden. Help ons om de online wereld te laten weten dat we nog steeds een heleboel leuke offline dingen maken! En voor niets gaat de zon op natuurlijk, dus voor al je moeite krijg je piggies in return. Lees gauw verder!

Credits: lomographics

Om nog even in herhaling te vallen – de verse vangst is binnen gehaald en blijken een paar heerlijke zeepareltjes te zijn die we heel graag met de rest van de wereld willen delen. Laten we eens kijken hoe ver we dit nieuws kunnen verspreiden en zoals altijd werkt het via via systeem als een lopend vuurtje. Wij vertellen het jou, jij weer aan je vrienden en die weer aan hun vrienden – totdat de hele wereld “the future is analogue” met ons mee schreeuwt!

Dus, hoe kan je dit aanpakken? Heb je een zelf een blog of ken je iemand met een blog? Download dan dit pakket en post het op je blog. Plaats de link naar jouw blog daarna direct in een comment onderaan dit bericht. Niet alleen jij spread the word voor ons, maar wij hiermee ook voor jou door je link te delen. Jouw blog wordt daarmee door een gigantische community van enthousiaste lezers weer gelezen.

Wat wij je bieden naast glorieze faam? Iedere blogpost en artikel die je de komende week plaatst, levert je vijf heerlijke piggies op. Dus begin maar gauw met copy/pasten en publiceren want voor je het weet is de piggy distrubutie alweer aan banden gelegd. Woensdag 22 juni om precies te zijn!

Bestel de Sardina

written by gabysalas on 2011-06-16 #news #lomography #spread-the-word #la-sardina #lasardina #new-cameras
translated by mrmaart

More Interesting Articles