De maak-je-foto-collectie-compleet wedstrijd

Al je foto’s volledig voorzien van de juiste metadata – dat is de bedoeling van deze rumble. Je helpt niet alleen jezelf, maar ook andere lomografen uit onze community door je foto’s correct te taggen. Hiermee zijn namelijk al je foto’s gemakkelijk terug te vinden per categorie. En weet je wat helemaal mooi is – met deze wedstrijd kan je zelfs piggies en een Spinner winnen!

foto door: rodrigoalmeida

De uitdaging – voorzie minimaal 50% van je foto’s van de juiste metadata

Een ‘Compleet beeld’ is beeld dat volledig is gelabeld met essentiële details – titel en beschrijving, camera en film info, tijd, datum en plaats. Het helpt de community om foto’s te vinden wanneer ze trefwoorden in de zoekbalk typen. En deze week is het de perfecte moment om te beginnen met het voltooien van de metadata van je foto’s. Waarom? Omdat we super prijzen aan alle deelnemers gaan weggeven! Aan het einde van de wedstrijd krijgt iedereen die 50% of meer van al ze foto’s hebben afgerond automatisch 10 Piggy Points die vervolgens in de “online shop”: http://shop.lomography.com kunnen worden verzilverd. Ook kiezen we een willekeurige lomograaf die deze taak vervult heeft – en hij wint een Spinner 360 camera! camera. Had je al meer dan 50% van je foto’s afgerond voordat deze wedstrijd begon? Gefeliciteerd! Want dan kom je ook in aanmerking van deze prijzen!

Hoe maak je een foto “compleet”?

Log in op je LomoHome en ga naar Lab waar je al je geüploade foto’s ziet. Selecteer één of alle foto’s en je zult zien dat de label velden verschijnen. We willen dat je de volgende velden invult om ten minste 50% van uw foto’s compleet te hebben:

  • Titel en beschrijving
  • Gebruikte camera
  • Gebruikte film
  • Land waar de foto is genomen
  • Plaats waar de foto is genomen
  • Wijs Tijd en datum toe (Geen noodzaak voor de exacte datum, het jaar is genoeg!)

Hoe weet je hoeveel procent van je foto’s genoeg data bevat?

We hebben het makkelijk voor je gemaakt! Check de balk die we in uw LomoHome hebben geplaatst. Hij vertelt je precies hoeveel procent van al je foto’s op dit moment volledig zijn voorzien van tags . Wanneer dit getal 50% of meer is krijg je automatisch de 10 Piggy punten en misschien een Spinner 360 ° camera!

We hebben een beetje werk te doen…

Nieuw bij Lomography? Word lid om deel te nemen aan deze wedstrijd.

written by shhquiet on 2011-06-20 #news #competition #tag #nederland #dutch #holland #nld #concurrentie #foto-tagging #volledigheid
translated by mibo

More Interesting Articles