Zeewaardig lanceringsfeestje met Lomography in Amsterdam!

5

Vier op donderdag 16 juni samen met het Nederlandse Lomography team op nautische wijze de lancering van de nieuwste Lomography camera! Waar? Wanneer? Hoe? Lees gauw verder!

Gemaakt door drumfire

Ahoy scheepsmaatjes! Stinkt het hier naar vis of lijkt dat zo? Hmmz…. hoe zou dat nou kunnen…. Wellicht heeft het iets te maken met ons nieuwste product….

De Lomografische zeehelden zijn met een shitload aan nautische nonsense terug aan land gekomen en hebben zin om een feestje te vieren! Maar niet zo maar een feestje, nee, we gaan onze nieuwste en verste Lomography camera onthullen! Uiteraard vieren we dit niet alleen, maar samen met jullie!

Maar hoe en waar worden deze glibberige jongens gepresenteerd? Uiteraard in alle Lomography Gallery Stores overal op de wereld, maar aangezien onze Lomography Gallery Store nog in aantocht is, hebben wij besloten dit zeewaardige feestje op een bijzondere manier én op een geheime plek in Amsterdam te vieren. Om het maar even spannend te houden….gnagna

De officiële uitnodiging!

Met de juiste coördinaten en een werkend kompas is de locatie niet te missen. Of ga gewoon op die vislucht af, dat kan natuurlijk ook. Ha, alle garnalen op een stokje – stuur ons een mailtje en wij onthullen de geheime locatie!

Zorg dat je op de juiste plek bent en rekening hebt gehouden met de dresscode – vis(markt). Ja, je leest het goed. Stinkende visjes, zeemeerminnenpakjes, kapiteinsuniformen, peddels en reddingsboeien – wees creatief en vooral herkenbaar! Waarom? Omdat we het vissersfeestje met een flashmob gaan inluiden! Iedere lomograaf die waterproof deelneemt aan deze flashmob én een eigen LomoHome heeft, casht 10 piggies als reward. Maar nog mooier – je krijgt de kans om de kakelverse nieuwe camera als eerste te mogen proeven, ruiken, voelen en misschien zelfs te winnen! Whooo, laat die glibberige handjes maar komen!

Ook wint de lomograaf met het meest briljante en originele kostuum een exemplaar van onze nieuwe camera! Dus duik die verkleedkist van je in, zoek een hilarisch pak uit en steel de show!

Maar wanneer dan? Donderdag 16 juni om 18:00h – met bijpassende vissersdrankjes, verse hapjes, zeemansliedjes en natuurlijk de gezelligste scheepsmaatjes zal alle hens aan dek zijn. Zorg dat je erbij bent en spread the word!


Team Lomography Nederland

Gemaakt door wil6ka

Wanneer? 16 juni van 18:00 – 22:00
Waar? Geheime locatie ergens in hartje Amsterdam
Check ook ons Facebookevent en volg ons op twitter
Nog vragen? Stuur ons een mailtje

…en VOL=VOL…. dus wees op tijd!

written by mrmaart on 2011-06-09 #news #event #geheim #product-productlancering-amsterdam-feestje #amsterdam-centrum-nederland-holland-nld-dutch-netherlands

5 Comments

 1. biancavdam
  biancavdam ·

  HOE LEUKKK! :) Ik kan helaas niet. Booooo.

 2. yarah
  yarah ·

  Ik kan ook niet :'(

 3. miss_maha
  miss_maha ·

  Vet! Maar ik moet werken die dag, balen!! :<

 4. elefteria
  elefteria ·

  Ik kan ook al niet!

 5. mloesm
  mloesm ·

  Yeah, ik ben wel van de partij! WHOEHOE! Heb er al zin in :D

More Interesting Articles