Even weg van de stad: een strandvakantie in Bali!

Wat doe je als je er eventjes tussenuit wil en het drukke stadsleven plus je saaie baan achter je wil laten? Ik had een pauze nodig van alles en besloot om met een paar vrienden op vakantie naar Bali, een eiland in Indonesië. Bekend om zijn mooie stranden en waar de film ‘Eat. Pray, Love’ was gefilmd!

Bali is de grootste touristische trekpleister van Indonesië en staat bekend om haar kunst cultuur, tempels en stranden. Het is vanaf Singapore maar drie uur vliegen en een uitstekende bestemming voor een kleine pauze van het drukke stadsleven en ideaal om jezelf opnieuw op te laden.

We brachten een bezoek aan Tanah Lot, een tempel die naast de zee ligt en bekend is als een goede locatie om de zonsopgang te kunnen bewonderen. Je kan over het strand wandelen en genieten van een zeebriesje terwijl je wacht op de zon die nog op moet komen.

Een andere goede manier om te ontspannen en jezelf op te laden op Bali is door een bezoekje te brengen aan een van de stranden! Mijn vrienden en ik gingen naar Geger Beach, wat alleen per auto te bereiken is. Het strand is verder weg van de populaire grote stranden en was minder druk. Voor een klein bedrag kun je een strandstoel huren voor de hele dag. Hoe kun je beter een ontspannen middag besteden dan lekker in een strandstoel op het strand te liggen en in slaap te vallen met een zacht zeebriesje en het geluid van de golven op de achtergrond?

Bali is een geweldige bestemming voor een korte reis om er even tussenuit te gaan en weg te zijn van je baan en drukke levensstijl. Er zijn oneindig veel tempels om te ontdekken, mooie stranden om te ontspannen en van de zon te genieten en vele, vele andere leuke dingen om te doen. Bali staat in mijn lijstje als een van de leuke plekken om even een weekendje weg te gaan!

written by dabai on 2011-06-15 #places #weekend #location #strand #bali #vakantie #reizen #ontsnapping #reisbestemming
translated by emmaat

More Interesting Articles