Fisheye Circle Cutter

Bevrijd je favoriete foto’s van de vierkante vormen en maak er perfecte cirkels van. Vernieuw daarom nu je tactiek en stap in de wereld van de ronde foto’s met de Fisheye Circle Cutter!

Ik heb de Circle Cutter als verjaardagscadeau gekregen om mijn meest geliefde Fisheye foto’s rond te maken. Daarom heb ik besloten om met jullie te delen hoe je de Fisheye Circle Cutter het beste kunt gebruiken en wat er eigenlijk in dat kleine pakketje zit.

Pakketje:
30 foto clips, de Fisheye Circle Cutter, 6 scherpe mesjes en 2 handleidingen in verschillende talen.

De Circle Cutter bevat 3 verschillende diameter instellingen: 6.5 cm (2.5in), 8.5cm (3.4in) and 9.5cm (3.7in). Hij heeft 3 scherpe mesjes om 360 graden uitsnedes van je foto’s te maken. De Circle Cutter kan gebruikt worden om Fisheye foto’s uit te snijden maar kan ook gebruikt worden om gewone foto’s uit te snijden – alles waar je maar een cirkel van wilt maken!

Volg de onderstaande instructies en je zult verrast zijn van de geweldige resultaten.

1. Kies één van de drie diameter instellingen. Schuif het mesje een stukje naar beneden tussen het slot met de zwarte schroef en zet het vast.

2. Bestudeer de handleiding zodat je weet hoe je het mesje op de juiste manier plaatst.

3. Draai de cutter in de richting van de helling van het mesje.

4. Plaats de cutter op de foto en snijd in een soepele en snelle beweging.

5. Kies de juiste ondergrond om op te snijden – een oppervlak dat harder is dan het metalen mesje zal het mesje bot maken. Ideale ondergronden om op te werken zijn karton, kranten of oude tijdschriften.
Tip: Om er zeker van te zijn dat je goede resultaten krijgt, probeer het snijden dan eerst op kranten, karton of een soortgelijk materiaal. Zodat je de techniek onder de knie krijgt en perfecte cirkels kunt snijden!

Als ondergrond heb ik een tijdschrift gebruikt, wat goed werkt. Kies wel voor een oud tijdschrift, want het mesje snijdt door verschillende lagen heen. Het beste kun je foto’s uitsnijden die op fotopapier geprint zijn. Ik heb normaal print papier gebruikt en de resultaten waren niet erg mooi. Natuurlijk ;). Toen heb ik ook nog foto’s uitgeprint op fotopapier en dat werkte uitstekend. Ook heb ik geprobeerd om uit een tijdschrift te snijden en dat werkte erg goed.

Om uiteindelijk je ronde foto’s op een toffe manier te kunnen bekijken, zou je een lomowall kunnen maken door de fotoclips te gebruiken! Ik verzeker je dat je het fantastisch zult vinden.

Nu ik de Circle Cutter gebruikt heb, ga ik zeker weten mijn eigen lomowall in mijn appartement maken. Het resultaat maakte mij echt blij. Ik denk dat ik een lege muur ga kiezen om een grote lomowall op te maken.

Microsite Circle Cutter

written by elefteria on 2011-06-15 #gear #review #nl #lomography #netherlands #fotoclips #user-review #accessoires #lomography-netherlands #nld #fisheye-circle-cutter #uitsnijden #rond
translated by elefteria

More Interesting Articles