Win een LomoPhotopass voor NXNE van 13 t/m 19 juni

Win een Lomo LC-A+ Camera en LomoPhotopass voor NXNE 1 t/m 19 juni. De missie van de winnaar is de dagelijkse gang van zaken op het festival vast te leggen en het te reporteren naar Lomography Canada met je eigen foto’s en ervaringen. Hou je van muziek, schrijven en analoge foto’s maken? Schrijf je dan nu in!

Photo by ali55

North by Northeast Music Festival en Conference (NXNE)
Nu in het 17e jaar, is NXNE de Canadese festival bestemming geworden voor nieuw en opkomend talent, bands zonder platenlabel, indie favorieten maar ook grote en bekende artiesten. Het wordt gezien als het meest verwachte zomer muziek evenement in Canada, NXNE Muzic, NXNE Film, and NXNE Interactive zijn van essentieel belang bij het verzamelen van artiesten, industrie en fans. Samen met een LomoPhotopass heb je toegang tot alles!

Één winnaar ontvangt een Lomo LC-A+ Camera en 1 Priority Photo Pass to North by Northeast (NXNE) Music, Film and Interactive Festival van 13 t/m 19 juni 2011! en verschillende Lomography 35mm Film om alles vast te leggen. Jouw foto’s zullen te zien zijn op Lomography.com en de NXNE Site.

Dus hoe win je deze grote eer? Stuur ons in een paar woorden waarom jij degene moet zijn die de de Lomo LC-A+ en LomoPhotopass to NXNE moet winnen met een link naar je fotografie blog of een paar voorbeelden van jouw fotografie stijl naar lomopaparazzi_canada@lomography.com. Op 6 juni zullen we de gelukkige winnaar bekend maken!

Let op: in deze prijs zit geen vervoer of accomodatie inbegrepen. Je moet zelf je eigen vervoer en slaapgelegenheid regelen.

Zie als eerste de vele nieuwtjes over Lomography Canada door onze Facebookpagina te ‘liken’, en ons te volgen op Twitter!

2011-06-14 #news #toronto #festival #competition #canada #muziek #north-by-north-east #nxne
translated by andraxxx

More Interesting Articles