Het Nederlandse Lomography Magazine is een feit!

Lomographynetherlands.nl is een feit! Met trots presenteren we de nieuwste versie uit de reeks gelokaliseerde online magazines van Lomography. Deze Nederlandse versie is identiek aan het bekende magazine van Lomography, maar dan volledig in het Nederlands.

mrmaart

(Her)ontdek hier jouw passie voor analoge fotografie en geniet op deze plek met volle teugen van de schoonheid van analoge fotografie! Wij zijn voortdurend bezig om de wereld van Lomography toegankelijk te maken voor iedereen en proberen daarbij alle taalbarrières te overwinnen – zo ook de Nederlandse!

Nieuws
Lees hier – in het Nederlands – het laatste nieuws uit de wereld van Lomography, vers van de pers. Van toffe artikelen over aankomende evenementen, nieuwe Lomo Amigo’s van Hollandse bodem tot aan de informatie over de allernieuwste Lomography producten – deze rubriek is jouw source!

annais

Lifestyle
Dé rubriek met content geschreven voor en door de community. Hier bundelen we alle prachtige en fascinerende verhalen van de lomografen uit onze community. Heb je zelf een fascinerend verhaal over een analoog avontuur? Schroom dan niet en deel het in deze rubriek. Hoe analoger je verhaal hoe leuker, en onthoud – The Future is Analogue!

Sjaak&Nout

Locaties
Wil je weten waar je toffe foto’s kan maken? Of ben je al tijden op zoek naar die ene bar in Amsterdam waar je de naam niet meer van weet? Duik diep in de rubriek Lomo Locaties en ontdek de meest geweldige Nederlandse plekken waar andere lomografen je voor zijn gegaan. Van stadsparken tot aan voetbalstadions en van festivals tot aan musea – alles zit er tussen! Heb je zelf een geweldige plek die je met anderen wilt delen? Stuur hier je eigen Lomo Locatie in met een paar bijpassende foto’s en wij posten hem voor je in het magazine! Iedere inzending wordt uiteraard beloond met piggies ;).

I Amsterdam

Evenementen
Zowel team Lomography Nederland als de lomografen zelf organiseren regelmatig leuke evenementen. Dit is de rubriek waar we die evenementen aankondigen. Van Lomo meetups tot aan flashmobs en workshops in de toekomstige Gallery Store in A’dam. Alles wat offline rondom Lomography gebeurt bundelen we hier! Zelf een evenement organiseren? Go for it! Stuur hem in en wij publiceren je artikel.

Rik_roll

Reviews
Ben je nieuwsgierig naar productervaringen van andere lomografen? Lees hier verschillende reviews over films, camera’s en accessoires – alles wordt onder de loep gelegd door de community leden en de Lomography staff. Zelf een analoog fotografie product getest? Schrijf dan een review en stuur hem hier in. Wij checken je artikel en posten hem in deze rubriek. Again – iedere inzending is piggies waard!

Diana F+ CMYK

Wedstrijden
Het is leuk om je foto’s via je LomoHome te delen met mede lomografen, maar het is nóg leuker om ze te gebruiken voor vette fotowedstrijden en waarmee je gave prijzen kan winnen! In deze rubriek posten we zeer regelmatig de meest uiteenlopende en uitdagende wedstrijden waarmee je keiharde piggies en soms zelfs waanzinnige camera’s kan winnen! Houd deze rubriek dus goed in de gaten en doe ook mee met onze wedstrijden!

GBTTZ Lomopaparazzi contest

Tipster
Misschien wel de meest hilarische rubriek in ons magazine – de tipsters. Ontdek hier slimme, interessante en fascinerende tips van mede lomografen. Van scan-skills tot aan het bouwen van eigen pinhole camera’s met luciferdoosjes. Niets is te gek en de sky is de limit. Zelf een waanzinnige tip? Stuur hem in en cash keiharde piggies voor je moeite!

Sjaak&Nout

Lomo Amigos
Geloof het of niet, maar ook bekende Nederlanders en andere beroemdheden over de hele wereld zijn fan van Lomography. Dat vinden wij te gek en daarom worden we graag vriendjes met ze. Neem een kijkje in het leven van onze officiële Lomo Amigo’s en geniet van hun avonturen en Lomography foto’s!

Marike Jager

Word ook lid
Ben jij nog onbekend met de community van Lomography? Als lid van de community kan je onbeperkt foto’s delen met andere community leden en ben je altijd als eerste op de hoogte van de meest recente productinformatie. Word nu lid en ontvang direct 10 piggies als welkomstcadeau! Piggy Points zijn onze eigen spaarpunten (1 Piggy = €1) die je kan verzilveren voor camera’s, films en accessoires in onze online shop. Zodra je een account hebt aangemaakt kan je heel eenvoudig al je vrienden uitnodigen om hetzelfde te doen. Ook zij krijgen 10 piggies als welkomstcadeau en jij krijgt als bonus 2 Piggy Points per voorgedragen vriend – win-win situatie!

Tijd om te cashen!
Ter gelegenheid van de lancering van het Nederlandse Magazine hebben we een speciale actie op touw gezet: cashback coupons! Bij iedere bestelling van 100 euro in onze online shop ontvang je van ons een cashback coupon van 10 euro die je later in de shop kan gebruiken. Bestel je meer dan 200 euro aan Lomography producten, dan krijg je cashback coupon van 20 euro! Hoera!

Net als alle andere lokalisaties van Lomography zitten wij ook op Facebook. Word fan van onze Facebookpagina en blijf altijd op de hoogte van al onze aanbiedingen en het laatste nieuws omtrent de wereld van Lomography!

Veel lees- en schrijfplezier!

Lots of Lomo Love,

Team Lomography Nederland

written by mrmaart on 2011-05-30 #news #magazine #launch #netherlands #dutch #holland #welkom #nld #lomographynetherlands #lancering

More Interesting Articles