Mumbai Veroverd Door De Groothoek

Wat maakt een Lomo Walk voor een Lomographer perfect? Fantastisch zonnig weer? Knalblauwe lucht? Lomography film en camera’s? Een kans om de nieuwste LC-Wide te testen? Zoja, dan was dit dé perfecte Lomo Walk! Het had alles wat een Lomographer kon wensen voor een grandioze introductie van de LC-Wide!

Lomography India organiseerde afgelopen zondag de tweede Lomo Walk in stralend zonnig Mumbai. En met een speciale gast deze keer – de gloednieuwe Lomography LC-Wide !

We hadden de Lomo Walk op Lomography.in en Facebook aangekondigd en binnen een paar uur was de wandeling volgeboekt. Dus daar gingen we, op zondagochtend met 7 fanatieke Lomographers die stonden te popelen om nieuwe Lomography camera’s uit te proberen.

Tushar T Dhanawade schoot met de Lomography LC-A+. Neetij P besloot om met de Lomography Sprocket Rocket te gaan fotograferen. Kumar Jhuremalani sprong vrolijk in het rond met de Spinner 360. Aditya Athalye koos voor de Lomography Fisheye No.2 en was zwaar onder de indruk van de mega groothoek en zijn functies. Radhika Murthy schoot met veel plezier vierkante foto’s met de Diana Mini & Pallavi Palkar wandelde sneaky in het rond met haar Lomography Action Sampler

Het was 5 uur pure analoge fun, “masti” zoals dat in India heet =) Maar waar het eigenlijk allemaal om draaide was de LC-Wide die voor het eerst in India zijn gang kon gaan. Door de lens van de LC-Wide kijken is grandioos, de groothoek pakt elk detail in waar een normale lens met moeite bepaalde plekken vast kan leggen. Bekijk de resultaten, ze zijn adembenemend!

written by abhoan on 2011-05-27 #news #event #workshop #walk #photo #india #sunday #lomo #lomography #recap #lcw
translated by mrmaart

More Interesting Articles