Manila door de ogen van de LC-Wide

Ons Lomography team is verspreid over de hele wereld. Van New York tot Tokyo en van Rio tot aan Parijs. Lomography is overal! Tijdens de test-fase van de LC-Wide heb ik het Manila-team opgezocht en hebben we de camera samen uitgeprobeerd… Misschien herken je een paar van je favoriete schrijvers!

Manila is een bizarre stad. Altijd leven en met super veel mogelijkheden voor mooie foto’s. En wat is een betere manier om een stad te leren kennen dan met een paar geweldige lomo-lovers die er vandaan komen? Ik had niet veel tijd in Manila en jammer genoeg had ik niet meer tijd om de rest van het land te ontdekken. Maar gelukkig kan ik Filipijnse Locaties checken om wat fijne inspiratie op te doen voor mijn volgende trip! Genoeg daarover – het was geweldig om in Manila rond te wandelen !

tattso

Nadat we klaar waren met vergaderen, namen we de gebruikelijke transport-methode daar (Jeepneys) en gingen we 1 van de populairste vrijetijdsbestedingen doen van het hele land: Karaoke! Daarna zijn we ergens lekker gaan eten. Als grote Lomo fans ging de geweldige LC- Wide natuurlijk overal met ons mee!

Klaar met werk!
Jeepneys
De vergaderingen zijn voor bij… tijd voor Karaoke!
Jaja, lekker heet voedsel !
Tijdens onze wandeling!

Deze foto’s zijn allemaal gemaakt in februari met een van de eerste LC-Wide test camera’s. Nu een paar maanden later zijn we trots dat we de LC-Wide hebben geperfectioneerd en klaar hebben gemaakt om te lanceren! Wil je meer weten over de LC-Wide? Check dan de microsite

written by snoop on 2011-06-09 #lifestyle #manila #lomography #netherlands #nederland #dutch #holland #nederlands #analogue-lifestyle #philippinen #nld #analoog #lc-wide #lomo-lc-wide #filipijnen
translated by juuldeliette

More Interesting Articles