Spread the Word over de LC-Wide

1

We zijn altijd waanzinnig enthousiast zodra we onze community een nieuw product kunnen tonen. Maar zoals iedereen zegt: des te meer, des te beter! Daarom vragen we jullie om ons een handje te helpen en deze introductie van de LC-Wide te verspreiden. Uiteraard krijgen jullie hier een speciale tegemoetkoming voor. Zie hieronder hoe en wat…

Credits: boredbone

Eindelijk, het moment is daar, het mysterieuze product is bekend gemaakt en nu willen we het met de hele wereld delen. En zoals het altijd gaat met nieuwe informatie – zodra wij het jou vertellen, paas jij het door aan jouw vrienden en zij weer aan hun vrienden, totdat de hele wereld uiteindelijk weet: de Future is Analogue!

Hoe jij je steentje kan bijdragen? Heb je een blog of ken je iemand met een blog? Download dan dit pakket en post het op je blog en daarna de link naar je blog hieronder in een comment. Niet alleen jij verspreid het nieuws voor ons, maar wij delen jouw blog ook! Jouw link bereikt in dit artikel een gigantische community en enthousiaste lezers, en dat is leuk!

Wat we je geven in return voor al je moeite? Naast vette roem en glorie krijg je voor ieder blog artikel over de LC-Wide 5 heerlijke piggies.

Dus, spread the word en on Lomo on!

Bestel de LC-Wide

written by gabysalas on 2011-05-20 #news #netherlands #nederland #dutch #holland #nld #lc-wide #lc-w #launch-blog-about-it #lcwide #lomolaunch
translated by mrmaart

More Interesting Articles