Gelaagde Meervoudige Belichtingen met de LC-Wide tijdens het Cannes Film Festival

Iedere keer als Lomography met een nieuwe camera komt doe ik mijn best om alles eruit te halen wat erin zit en probeer ik zoveel mogelijk nieuwe opties uit. En wat is een beter moment voor dit soort sample testjes dan tijdens een leuk Lomo gerelateerd evenement! Je hebt natuurlijk alles gelezen over onze Cannes competitie en onze stand op het festival. Hartstikke leuk natuurlijk; maar nu geef ik je wat ‘insider shots’ zodat je echt visueel kan mee genieten van mijn LC-Wide avonturen tijdens het Cannes Festival.

Dia film, check. MX switch, check. Overlapping foto’s, check. Interessante onderwerpen, check.

Normaal gesproken doe ik geen gekke dingen en schiet ik gewoon normale foto’s; overlappende beelden en meervoudige belichtingen doen me niet zoveel. Maar dit kan compleet veranderen wanneer ik een nieuwe camera in m’n handen krijg gedrukt. In dat geval wil ik ermee spelen en alles proberen. Zo ook nu. Want tijdens het Cannes Film Festival ben ik door een andere lens gaan kijken en stond de LC-Wide in het middelpunt van de belangstelling!

Hier zie je een mix van foto’s die genomen zijn tijdens de screening van “Le Gamin Au vélo” van de Dardenne brothers en tijdens een uitvoering van “Nous, Nous Wave”, een kunst en muziek collectief uit LA en Parijs.

Wil je meer weten over de LC-Wide? Ga dan naar de “LC-Wide microsite”:http://microsites.lomography.com/lc-wide/nl

written by snoop on 2011-05-20 #lifestyle #double-exposures #cannes #nederland #dutch #holland #filmfestival #frankrijk #layering #nld #cannes-2011 #cannes-film-festival #dardenne-brothers #le-gamin-au-velo #lc-w #lcwide #lomolaunch
translated by mrmaart

More Interesting Articles