We introduceren de Lomo LC-Wide!

De nieuwste innovatie uit het Rijk van Lomography is aangekomen – De LC-Wide! Speciaal ontworpen met een gloednieuwe Minigon 1 Ultra-groothoek lens en 3 verschillende foto formaten – full, square & half frame – waar je uit kan kiezen!

Introductie van de LC-Wide

Verwelkom de Lomo LC-Wide! – Schiet multiple-exposure snapshots met waanzinnige vignetten, diepe kleur verzadiging en ongelofelijke contrasten met deze 35mm compact camera. Gemakkelijk in gebruik vanwege het feit dat iedere 35mm film beschikbaar is voor deze camera, zodat je maximaal naar hartelust kan experimenteren. Al deze functies + de mogelijkheid om nachtelijke en lange sluitertijd shots te schieten zijn tevens mogelijk met de bijbehorende kabelontspanner en statiefaansluiting. Bereid je voor om veroverd te worden door deze 35mm megaheld!

Gelimiteerde Eerste Oplage

Op dit moment hebben we slechts een beperkte eerste voorraad LC-Wide cameras en die zullen verkocht worden aan de eerste vroege vogels. Nadat deze eerste voorraad de deur uit is zal de LC-Wide terug in bestelling komen en kan je hem reserveren. Maar no worries, we zullen er alles aan doen om genoeg camera’s voor iedereen te hebben. Voorraden verschillen per regio, dus wees snel en zorg ervoor dat je op tijd je LC-Wide in huis hebt!

Bekijk de LC-Wide in de Lomography Online Shop
LC-Wide Microsite

Het Lomo LC-Wide pakket bevat:

  • De nieuwe Lomo LC-Wide camera
  • Het prachtige LC-Wide boek (nieuw!)
  • Het LC-A+ boek
  • Bijbehorend koortje voor je LC-Wide
  • Batterijen
  • Kabelontspanner voor long-exposure night shots
  • Twee 35mm filmrolletjes

Bezoek onze shop en bestel nu je Lomo LC-Wide!
“Meer weten? Kijk snel op de LC-Wide Microsite

written by shhquiet on 2011-05-19 #news #35mm #wide-angle #square #half-frame #lc-w #lomo-lc-wide #lcwide #lomolaunch

More Interesting Articles