Mijn hond Maya

Afscheid nemen van mijn beste maatje van de afgelopen 7 jaar. Afgelopen week moest ik vaarwel zeggen tegen mijn hond, Maya-: mijn maatje. Maya was 14 jaar oud, een respectabele leeftijd voor een hond. Het laatste jaar was niet makkelijk voor haar, ze werd oud en dat ging samen met alle bijbehorende kwaaltjes.

Maya kwam 7 jaar geleden bij mij terecht. Ze was toen al 6 jaar oud. Ik heb haar van een jongen gekregen waar ik een huis van huurde. Hij zorgde voor haar terwijl ze eigenlijk de hond van zijn broer was. Die broer was een junkie en naar Thailand gegaan om af te kicken. Hij besloot om daar te blijven. De jongen was niet echt enthousiast om full-time voor een hond te zorgen en omdat ik Maya van het eerste moment al ontzettend mocht besloot ik haar te adopteren.

Sindsdien hebben we samen veel meegemaakt : verschillende huizen, vrienden die kwamen en gingen, goede tijden en minder goede tijden.

En nu is het tijd om afscheid te nemen.

Waar je nu ook mag zijn, ik hoop dat er miljoenen ballen zijn en iemand die ze voor je kan gooien…

written by paramir on 2011-06-09 #lifestyle #old #dog #personal #netherlands #nederland #dutch #holland #farewell #maya #in-memory #hond #nld #herinnering #vaarwel #afscheid
translated by juuldeliette

More Interesting Articles