Foto's waar je met grote ogen naar kijkt

Om de komst van de LOMO LC-Wide extra goed te vieren, vinden wij het tijd worden om dingen eens anders te bekijken. Show ons jouw bijzondere foto’s die andermans ogen doen tollen en maak kans op felbegeerde piggies!

De lancering van de LC-Wide was voor iedereen spectaculair en super spannend tot op de laatste minuut. Speciaal voor de release van onze nieuwste groothoek-vriend vragen we jullie om je meest spectaculaire foto’s met ons te delen. Foto’s waar we met ontzag en vooral met grote open ogen naar kijken. Als jouw foto onze ogen ook wijd breed zal doen openen, dan komen de 15 piggies jouw kant op. De runners-up krijgen er ook nog 5! Succes!

Foto’s hoeven niet met een groothoek-lens gemaakt te zijn

Details:

  • Prijzen: 1 winnaar van 15 Piggies en 2 winnaars van 5 Piggies. Alle winnaars krijgen een speciale award badge in hun LomoHome
  • Film/Camera Type: Elke analoge foto die niet digitaal bewerkt of verbeterd is. Houd het ‘met grote ogen’-thema in gedachten.
  • Upload Limiet: 5 foto’s per persoon
  • Minimum Foto Dimensies: Foto’s moeten ten minste 768px in ofwel breedte ofwel hoogte zijn.
  • Meta data moeten compleet zijn (camera, film, locatie & 3 tags)

written by cruzron on 2011-05-20 #news #competition #rumble #photos #launch #lc-wide #wide-eyed #lc-w #lcwide #lomolaunch
translated by odjur

More Interesting Articles