En The Fake For Real Rumble Winnaar Is...

1

Jaja, you’ve faked it for real, no diggity no doubt. De dikke 1912 inzendingen bewijzen dit met volle glorie. Uit al deze MPX, lange sluitertijd belichtingen en splitzers is het ons gelukt om 3 winnaars te kiezen. Wil je weten wie? Read on, right on!

Zoals gezegd, meervoudige belichtingen, optische illusies en andere spannende surrealistische foto’s die bijna te nep om waar te zijn. Daar waren wij en onze vrienden van Hard//hoofd magazine naar op zoek. En gues what, jullie hebben jezelf ruimschoots overtroffen! Met een waanzinnig aantal inzendingen is één ding zo klaar als een klontje – mission accomplished!

Big winner

Mephisto19 ‘germany’ foto is speciaal vanwege de sfeer die het uitstraalt. Het object in de lucht verleid je fantasie wereld. Deze fake had serieus waar moeten zijn. De Fisheye No.2 Black":http://shop.lomography.com/cameras/fisheye-cameras/fisheye-cameras/fisheye-no-2a + 2 gastenlijst plekken voor het grote Hard//hoofd feest zijn van jou!

Photo by: Mephisto19

Runners up

Stitch – ‘Philippines’ foto heeft die geweldige dubbele belichting. Het feit dat een simpele double exposure met wolken een dergelijk dramatisch beeld kan geven wat in je gedachten blijft hangen, dat is waar we van houden. De kleuren zijn prachtig, net als de compositie. Well done Stitch! Jij krijgt 20 piggies + 2 gastenlijst plekken voor het grote Hard//hoofd feest.

Photo by: Stitch

tallgrrlrocks – een andere ‘philippines’ foto, maar deze keer erg verrassend en surrealistisch. Je krijgt de indruk dat je naar de aarde kijkt en dat de kinderen de aarde een nieuwe vorm geven. Een foto met een duidelijke context en daarom de terechte nummer 3 van deze rumble. 10 piggies voor jou!

Photo by: tallgrrlrocks

Alle 3 de winnende foto’s zullen geplaatst worden in de drieluik op hardhoofd.com. Dus houd die site in de gaten en geniet van je exposure.

Alle inzenders ontzettend bedankt voor jullie participatie aan deze rumble. We hebben genoten!

Lomography Nederland en onze vrienden van hardhoofd.com

written by mrmaart on 2011-05-18 #news #competition #rumble #splitzer #multiple-exposure #fake #optical-illusion #nl #winner-announcement #nederland #dutch #holland #the-netherlands #real #mpx #hard-hoofd #lgs-amsterdam

One Comment

  1. yarah
    yarah ·

    Wow nice photo's! Congrats! Gefeliciteerd!

More Interesting Articles