Een kussengevecht in Amsterdam!

Op 2 april organiseerde Lomography The Netherlands een Lomo-meeting in Amsterdam. De tweede ontmoeting in een korte tijd – herinner je je de meetup in Nijmegen nog? Hoe cool is dat?! Op de dag van de meeting was er ook een kussengevecht op De Dam, een mooie kans om twee evenementen te combineren.

Die zaterdag ging ik lekker vroeg naar Amsterdam. Ik ga bijna nooit naar Amsterdam dus ik wilde ook nog lekker winkelen. Dus ik was er een uurtje eerder, om 13 uur. Het was de eerste zonnige dag van het jaar en behoorlijk warm in Nijmegen (waar ik vandaan kom). Toen ik in Amsterdam uit het Centraal Station liep waaide het flink, maar het was nog steeds lekker warm en zonnig. Ik liep naar het centrum maar het was zo druk dat mijn winkelbui in een seconde als sneeuw voor de zon verdween. Ik ging wat winkeltjes in, kocht een leuk rood rokje, besloot op de anderen te wachten en liep een rondje om De Dam. Toen ging ik naar de ontmoetingsplek en ontmoette LomographyNLD voor het eerst in mijn leven. Sommige mensen van de meeting in Nijmegen waren er ook, gezellig!

Na de kennismaking liepen we samen naar het kussengevecht. Er waren echt enorm veel mensen en allemaal bewapend met kussens. Wij hadden alleen onze camera’s bij ons, maar het was echt héél leuk! Iedereen lachte en mepte elkaar met kussens. Er dwarrelden zoveel veertjes door de lucht dat normaal ademen soms lastig was! En we zaten natuurlijk allemaal helemaal onder de witte veertjes.

Ne het kussengevecht maakten we een kleine wandeling, aten een ijsje en genoten van de zon. En na een tijdje ging ieder zijn eigen weg weer. Ik was vrij laat thuis en toen ik de volgende morgen wakker werd zat m’n hele bed onder de veren!

written by yarah on 2011-06-09 #places #fun #meeting #fight #pillow #location #pillow-fight #amsterdam #nederland #dutch #the-netherlands #lomo-meeting #happening #kussengevecht #april-2011 #veertjes #veren #kussen
translated by lucassio

More Interesting Articles