De perfecte reisgenoot voor je Diana F+

Lomography kleurennegatief 400 is een veelzijdige film, uitstekend voor elke weersomstandigheid en de perfecte reisgenoot voor je Diana F+! Wees aangenaam verrast door de levendige kleuren!

Credits: mongus

Afgelopen zomer ging ik voor het eerst in mijn leven op roadtrip naar Malacca. Geprezen als een werelderfgoed stad, is het de perfecte plek voor wat lomo-actie. Enthousiast nam ik mijn DianaF+ mee voor een dagje uit. Zonder erbij na te denken stopte ik de Lomography color negatives 400 120 in mijn Diana.

Het is een veelzijdige film, uitstekend geschikt voor elke weersomstandigheid. Een ISO van 400 is uitermate geschikt om alle drie de diafragma instellingen van mijn Diana F+ te gebruiken – sunny, cloudy en overcast. Dus ik hoefde me geen zorgen te maken over de weersomstandigheden en het licht van die dag. Ik had zelfs de mogelijkheid om binnen foto’s te maken. Maar dan moesten deze plekken wel goed verlicht zijn. Het laatste wat je wilt terwijl je aan het reizen bent is je zorgen maken over of je foto’s wel goed belicht worden…

Credits: mongus

Wat ik zo mooi aan deze film vind is dat hij goed overeenkomt met de Diana F+ diafragma instellingen. Op een zonnige dag krijg ik bij een aantal andere ISO400 films, die ik geprobeerd heb, vaak overbelichte foto’s. Zelfs wanneer ik het diafragma op “sunny” heb staan. Met de Lomography Color Negative 400 heb ik dat probleem helemaal niet. Het was een mooie zonnige dag, met een heldere blauwe hemel en al mijn foto’s zijn goed belicht! En niet te vergeten, de levendige kleuren zijn geweldig en maken mijn Diana foto’s nog dromeriger.

Twijfel dus niet, de volgende keer dat je op vakantie gaat met je Diana F+ (of Holga)! Neem gewoon je Lomography Color Negative 400 met je mee en je zult zeker niet teleurgesteld zijn!

Ik ga deze film in ieder geval zeker inslaan voor mijn komende reis naar the States :p!

written by mongus on 2011-05-13 #gear #negative #review #iso400 #120mm #lomography #holga #diana #nederland #dutch #holland #the-netherlands #user-review #nld #negatief-film #gebruikers-review
translated by yarah

More Interesting Articles