Amsterdam

Één van mijn favoriete plekken in Amsterdam, is Amsterdam zelf. Je zou het je bijna niet kunnen voorstellen, maar er is zoveel diversiteit te vinden. Elke dag laat de stad een ander gezicht zien.

Een van mijn favoriete plekken in Amsterdam, is Amsterdam zelf. Je zou het je bijna niet kunnen voorstellen, maar er is zoveel diversiteit te vinden. Elke dag laat de stad een ander gezicht zien. In andere woorden, Amsterdam laat jou de stad met eigen ogen zien en ontdekken. Het zet je aan het denken over je spiritualiteit. Ik spring vaak op mijn fiets, samen met mijn camera’s, want ik weet zeker dat ik altijd een geweldig shot krijg als ik de stad in duik.

De mensen, de architectuur, de grachten, de sfeer en de manier van denken maakt deze stad zo uniek. Vooral in mei, juni en juli zijn de feestjes goed op dreef. Met zoveel festivals zoals Koninginnedag en Gay Parade (beide de 29e of de 30e van april), leeft de gehele stad op. Overal in Amsterdam zijn leuke plekjes te vinden, en verdwalen is waarschijnlijk het beste wat je kunt doen. Ontdek deze stad in de Lomostyle!

www.iamsterdam.com

2011-05-12 #places #festivals #landmark #location #amsterdam #venue #nederland #dutch #holland #travel-destination #personal-story #travel-tips #eten #cultuur #natuur #lomography-nld #analoog #lomography-nederland
translated by elefteria

More Interesting Articles