Verf je camera!

Wit – een symbool van puurheid en onschuld wordt de motivatie voor jouw creativiteit.

Het geven van cadeautjes met Kerst en andere feestdagen wordt tegenwoordig overal ter wereld als normaal gezien. De achterliggende gedachte van degene die geeft is belangrijk. Iedereen wil dat zijn cadeautjes hartverwarmend zijn, en daarnaast ook iets inspirerends voor degene die ontvangt.

Het is heel normaal om een cadeau te kopen en het dan weg te geven. Maar als je het cadeautje volstopt met jouw hart en ziel wordt het speciaal en uniek! Laten we een kijkje nemen bij een jongen met een passie voor illustraties, die brainstormt over een Kerst cadeautje voor zijn vriendin.

“Ik ben Maomao en ik hou van illustreren. Om mijn vriendin een onvergetelijk en uniek cadeautje te geven dacht ik eraan om een toverstokje te gebruiken, mijn marker pennen, en zo wat magie te creëren! Mijn vriendin vertelde me dat ze fotografie graag weer wilde oppikken. Daarom dacht ik aan Lomography camera’s aangezien ze makkelijk te gebruiken zijn. Ik begon de zoektocht naar een geschikt cadeautje op de Lomography Online Shop. Ik zocht naar witte camera’s en vond de elegante Lomo LC-A+ in het wit, een schattige witte editie van de Fisheye 2, de prinsesachtige Diana F+ Edelweiss, de kleine Diana Mini White, en de pistoolvormige Colorsplash Camera.

Nadat ik had bedacht dat mijn vriendin een extrovert is en vaak afspreekt met een stel vrienden, vond ik dat de witte editie van de Fisheye 2 mijn kado moest zijn, en ging aan de slag!”

Het werd een unieke Fisheye 2, de enige in de wondere wereld van witte camera’s! Ze zien er normaal uit maar kunnen makkelijk worden getransformeerd in iets speciaals.

written by fresa on 2011-05-11 #lifestyle #painting #creative #lomography #fisheye #diana-f #lca #nederland #dutch #holland #diana-mini #the-netherlands #fisheye-no-2 #white-camera #fisheye-no-1 #nld
translated by mrmaart

More Interesting Articles