LomoMission 69: Back to the Future!

Ben jij er klaar voor om terug te gaan naar de toekomst? Maak een ritje met Marty McFly als je terug gaat in de tijd. Zorg er natuurlijk wel voor dat je je Lomo camera’s paraat hebt voor dat je vertrekt.

Credits: ritamiguel

De LomoMissie van deze maand draait om oude foto’s en het vinden van een bijpassende outfits. Geïnspireerd door het geweldige kunstproject van Irina Werning's ‘Back to the future’ zijn we tot deze missie gekomen. Natuurlijk willen wij dat alles analoog is, dus gaarne geen digitale foto’s! Als je klaar bent om je foto te submit-ten, gebruik gewoon een diptych, met behulp van Photoshop, GIMP, of andere programma’s. Voor de grappigste en meest inventieve foto ligt er voor de winnaar een Sprocket Rocket klaar. Voor de ‘runners-up’ zijn er Piggies! Dus op zoek naar die stoffige doos met de oude foto’s en laat de creatieve geest de vrije loop!

Even voor de duidelijkheid, wat we precies bedoelen met deze LomoMissie. Het gaat erom dat je een oude foto zoekt en deze zo goed mogelijk na probeert te doen. Probeer de foto te nemen op dezelfde plaats, met dezelfde onderwerpen en zelfs dezelfde outfits. Heb je de foto genomen, maak een diptych en post dit beeld (dus van zowel de oude foto en de moderne creatie).

Nog steeds geen idee wat de bedoeling is? Check dan dit kunstproject van Irina Werning's ‘Back to the future’ en laat je inspireren.

  • Prijs: De winaar krijgt een Sprocket Rocket. Ook krijgt de winnaar een speciale award badge op zijn LomoHome.
  • Film/Camera Type: Elke analoge foto mag niet digitaal verbeterd of gemanipuleerd zijn
  • Upload Limit: 5 foto’s
  • Minimum foto afmetingen: Inzendingen moeten ten minste 768px zijn in zowel breedte of hoogte
  • Meta data moet compleet zijn (camera, film, locatie & 3 tags)

Met het indienen van jouw foto’s bij deze contest, geef je Lomography.com toestemming om jouw ingezonden foto’s te gebruiken voor promotionele doeleinden.

written by cruzron on 2011-05-11 #news #competition #future #lomography #nederland #dutch #holland #past #staged #the-netherlands #lomografie #irina #nld #werning #recreate #toekomst #verleden #irina-werning
translated by stuffwedid

More Interesting Articles