Ik had zulke hoge verwachtingen! (Split-cam fail)

Nadat ik zag wat voor toffe dingen je kon fotograferen en combineren met deze leuke camera, besloot ik om er zelf ook een te kopen. Ik heb nu al drie rolletjes vol geschoten en het resultaat blijft vervaagt en slecht.

Credits: milkie, caromi, nelson-oliveira & valayres

Ik heb vaak de geel met zwarte vorm gezien van de splitcam, en als ik zeg dat ik me door deze camera aangetrokken voel is dat zeker geen onderschatting van mijn woorden. Ik wilde deze camera al eeuwen en had allemaal geweldige ideeën voor de fantastische combinaties die ik zou kunnen maken. Toen mijn vriend een baan kreeg kocht hij een aantal camera’s via ebay en deze camera was er een van. Ik smeekte hem of ik er gebruik van mocht maken. Helaas waren de foto’s een grote teleurstelling.

Credits: kneehigh85

Sinds dat moment heb ik nog twee andere split-cams gehad.Beide waren tweedehands, maar de resultaten waren bijna hetzelfde als de eerste camera waar ik foto’s mee maakte.

Voor mijn LC-A en Diana kan ik een splitzer kopen, om te zien wat dat voor resultaat geeft. Maar ik ben verbluft door de resultaten van de split-cam en ik ben nog niet van plan om op te geven. Ik heb nu een gloed nieuwe gekocht uit de USA en ben aan het wachten tot hij aankomt. Als iemand me tips zou kunnen geven over hoe ik in de toekomst wel mooie foto’s kan maken met deze camera zou je me erg gelukkig maken. Alle beetjes hulp word heel erg gewaardeerd!

written by kneehigh85 on 2011-05-11 #gear #splitzer #review #split-cam #doubles #multiple-exposures #nederland #dutch #holland #the-netherlands #nld #mislukking #vervaagt

The Lomogon 2.5/32 Art Lens lets you widen your world – yet it isn’t any wide-angle lens. Designed to electrify escapades great and small, it’s your ticket to the definitive Lomography aesthetic. Sweet saturation, high contrast, cutting-edge optical quality, unique bokeh, super-speedy aperture mechanism – the Lomogon is the ultimate Lomo eye on the world. Head over to Kickstarter now to discover everything you need to know about our latest invention, and save up to 40% on its final retail price with our amazing Kickstarter specials!

More Interesting Articles