Trees

Opening tentoonstelling ‘Energia que move o Mundo’

Gisteren vond de officiële opening plaats van de ‘Energia que move o Mundo’-tentoonstelling (‘Energie die de wereld beweegt). Vanaf donderdag kan je hem bezoeken in het Museum voor Moderne Kunst in Rio de Janeiro (MAM Rio). In samenwerking met Petrobras maakte Lomography daar een grote LomoWall van jullie foto’s. Lees hieronder verder voor meer informatie.

Foto’s door Bel Junqueira

De openingsavond van de grootste LomoWall ooit gemaakt in Latijns-Amerika zat vol met bruisende energie.Het MAM Rio was de perfecte plek voor een onvergetelijke avond voor Lomography Brazilië.

Het resultaat van de samenwerking tussen Petrobras en Lomography bestond uit meer dan 40.000 lomofoto’s en was daarmee de allergrootste LomoWall ooit in Latijns-Amerika. De LomoWall werd tijdens de opening ingehuldigd en zal tot 15 mei te zien zijn.

De Lomography community was goed vertegenwoordigd door 4 winnaars van de internationale ‘Energia que move o Mundo’-competitie. Zij wonnen een reisje naar Rio de Janeiro en ontvingen deze prijs onder een daverend applaus!

Zoals je in de foto’s kunt zien, ziet het er allemaal prachtig uit! Ben je toevallig in Rio de Janeiro? Neem dan zeker een kijkje!

Tentoonstelling: ‘Energia que move o Mundo’
Locatie:Museum voor Moderne Kunst Rio de Janeiro
Adres: Av. Infante Dom Henrique, 85 – Parque do Flamengo
Openingstijden: dinsdag tot vrijdag van 12 tot 18 uur, zaterdag, zondag en op feestdagen van 12 tot 19 uur

written by gabriellupi on 2011-05-11 #news #museum #lomowall #opening #rio #dutch #petrobras #nederlands #exposicao #energie #expositie #tentoonstelling

More Interesting Articles