Kunst geïnspireerd door analoge camera's

Analoge fotografie is altijd een bron van inspiratie geweest. Niet alleen voor beginnende fotografen, maar ook voor veel andere kunstenaars. Neem een kijkje naar een paar prachtige kunstwerken, geïnspireerd door verschillende analoge camera’s.

Jaren na de opkomst van het digitale tijdperk heeft analoge fotografie zonder twijfel zijn invloed en betekenis gehouden in de kunstwereld. Het bewijs ligt niet alleen in hen die nog steeds analoog fotograferen, maar ook in hen die inspiratie in de pracht van deze camera’s zelf vinden. Deze kunstenaars hebben hun liefde voor film niet alleen door foto’s laten zien, maar ook door penseelstreken, potloodlijnen en spatjes verf!

Hier zijn wat mooie kunstwerken geïnspireerd door Lomography camera’s en andere analoge camera’s.

by Amy Mundey
by Molly Swanson
by C. Skelly
by Uros Lehner
by Fisheye 2 Grafitti via Breaking Into The Arts
by Ben Hood
by Kat Cameron
by Kim Zoph

Heb jij een prachtig kunstwerk geïnspireerd door je favoriete analoge camera? Deel je kunstwerk met ons door een reactie hier beneden te plaatsen!

written by plasticpopsicle on 2011-05-11 #art #lifestyle #inspiration #lomography #lomographic-cameras #nederland #dutch #holland #drawings #the-netherlands #sketches #analogue-lifestyle #nld
translated by odjur

More Interesting Articles