De LomoRoadshow komt naar Manchester!

De LomoRoadshow komt naar Manchester! We gaan richting het noorden met een lading camera’s, bergen film en goodies in overvloed! Bestel nu je kaartje voor onze Manchester Meltdown!

smily smily Manchester by ftwentytwo

Jullie hebben er om gevraagd en wij zorgen dat het gebeurd. Lomography komt naar jouw stad! We komen op 21 mei naar Manchester voor 3 uur lang fotografisch vermaak!

We beginnen in de Cornerhouse, waar je wat kunt drinken en kennis kan maken met de anderen. We starten met een presentatie, een introductie over Lomography en alle super coole camera’s (dus neem gerust wat lomo-groentjes mee, wij zullen ze wel ontgroenen!) daarnaast leren we jullie nog wat tips en trucs die je wellicht nog nooit hebt uitgeprobeerd en waarmee je geweldige experimentele foto’s kan maken.

Iedereen krijgt een leen camera voor die middag en een rolletje film. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent en gaan daarna met z’n allen de straat op voor een LomoWalk om nog niet eerder ontdekte plekken in Manchester vast te leggen. Je wordt vergezeld door de toffe ibiza_hippie en littlemisslove. Je bent gegarandeerd van de beste expertise waarmee jij je fotografie skills naar een nieuw niveau brengen en ook nog eens een leuke middag zult hebben.

Dit zijn de belangrijke details…

Datum: 21.05.11
Tijd: 12:00 – 15:00
Locatie: Cornerhouse 70 Oxford Street, Manchester, M1 5NH
Prijs: £10 – Daarbij zit inbegrepen: workshop, gebruik van een Lomography camera en een gratis rolletje film

Tickets moeten van tevoren worden gekocht, graag je tickets hier kopen

written by littlemisslove on 2011-05-11 #news #event #workshop #manchester #london #uk #netherlands #nederland #dutch #holland #the-netherlands #nederlands #lomoroadshow #nld
translated by miss_maha

More Interesting Articles