I ♥ RED: rollei nightbird 800

1

‘The Little Prince’ leert ons dat je van zonsondergang zal genieten als je droevig bent… Ik ben verbijsterd door de fascinerende effecten van de Rollei Nightbird 800 RED van de zonsondergang. Het lijkt als of ik op een roze zit al kijkend naar het resultaat.

Credits: b0rn2b1ush

Ken je het Engelse sprookje ‘De Kleine Prinses en de dag met vierenveertig zonsondergangen’? (origineel: ‘’The Little Prince’ and the day of forty-four sunsets’) In het verhaal werd verteld dat je van zonsondergang zal genieten als je droevig bent. Maar niemand heeft de Kleine Prinses verteld over de Rollei Nightbird 800. Ik heb hem gelukkig wel ontdekt. De variëteit in kleuren van deze film, was de reden om met mijn Horizon Perfekt en een Rollei Nightbird 800 rolletje op weg te gaan naar de bekende Baai van Manila op de Filipijnen.

Eerst was er het ontspannende groen…

Credits: b0rn2b1ush

Toen kwamen de zachte gele en gouden tinten…

Credits: b0rn2b1ush

En precies op het punt dat de zon op de zee ging liggen, kwam er een explosie van paarse, rode en oranje kleuren te voor schijn.

Credits: b0rn2b1ush

Ik heb altijd al van RED gehouden en ook andere Redscale films zijn de revue gepasseerd, maar;
Rollei Nightbird 800 + Horizon Perfekt + Manila sunset = Puur Genot!

Probeer het zelf een keer uit en wordt aangenaam verrast!

written by b0rn2b1ush on 2011-05-11 #gear #red #review #sunset #panorama #love #dutch #translate #user-review #nld #rollei-nightbird-800 #nederland-holland
translated by sjoerdjuh20

One Comment

  1. b0rn2b1ush
    b0rn2b1ush ·

    thanks, @ sjoerdjuh20, for translating... cool!

More Interesting Articles