Winnaar van Shoot Your Prophecy Rumble is bekend!

De stickers en posters zijn geplakt en jullie hebben je voorspelling gefotografeerd! En wooow.. wat hebben jullie dat goed gedaan! Maar wie heeft er gewonnen? Wie zijn de drie getalenteerde lomographers die zichzelf een once-in-a-lifetime trip naar het lomo-hoofdkwartier in Wenen hebben geschoten? Lees verder en kom erachter wie de winnaars zijn en wat de speciale verassingsprijzen zijn die we erbij gedaan hebben!

Gefeliciteerd en bedankt voor allen die mee hebben gedaan in onze mega grote Shoot Your Prophecy rumble . We vonden het te gek om te zien wat voor creatieve manieren jullie gevonden hadden om de posters te fotograferen! We hadden dan ook echt ontzettend veel geweldige shots om uit te kiezen. Er waren namelijk zo’n 3000 foto's toegevoegd . We ontvingen shots die gemaakt waren met Fisheyes en Supersamplers, , LC-As , Lubitels, en allerlei andere soorten analoge camera’s ! Het was geweldig om te zien dat er een soort krachtige eenheid te herkennen was in alle foto’s, waar ze ook op de wereld genomen waren. Een diepe passie voor analoge fotografie vloeide voort uit alle foto’s. Maar goed, er kan er maar 1 de winnaar zijn (maar gelukkig in dit geval drie!). Drie gelukkigen hebben de mega vette prijs gewonnen van een trip naar het Lomography hoofdkwartier in Wenen. Ok, let’s cut the crap – hier zijn de drie grote winnaars!

North and South AmericaJorgesato

De eenvoud van Jorgesato's foto van een sticker in de lucht geeft de schoonheid van analoge fotografie perfect weer.

Credits: jorgesato

Europe and Africamonkeyballs

monkeyballs maakte ons echt aan het lachen met deze avant-garde analoge foto!

Credits: monkeyballs

Asia and the Rest of the WorldFlyaway

Ze mag dan wel in een doos voor haar hoofd hebben met deze foto heeft Flyaway het echt wel begrepen!

Credits: flyaway

Van harte gefeliciteerd, jullie alledrie! We zullen via de e-mail zo snel mogelijk contact opnemen om alles te gaan regelen.

Maar dat is nog niet alles, we waren zo onder de indruk van de vele deelnames dat we besloten hebben om nog wat andere foto’s die veel gewaardeerd werden te belonen met 50 Piggy Points! Hier zijn onze meest gewaardeerde finalisten en hun foto’s :

Credits: brendamanthe
Credits: comraderudy
Credits: delworth
Credits: fivedayforecast
Credits: nyx
Credits: boredbone
Credits: lakandula
Credits: patcha221
Credits: fafascinado
Credits: marant69
Credits: superlighter
Credits: susielomovitz
Credits: lighttomysoul
Credits: porkchopsandy

En voor de mensen die helaas niet gewonnen hebben… geen zorgen want aanstaande vrijdag zal er een nog grotere wedstrijd beginnen! Meer details volgen snel!

*Update 26.4.2011 – Iedereen die mee heeft gedaan aan de Shoot Your Prophecy Rumble krijgt van ons 5 Piggy points! *

written by tomas_bates on 2011-05-03 #news #competition #winner #analogue #shoot #future #announcement #nederland #dutch #holland #the-netherlands #niederlande #your #prophecy #analoog #lgs-amsterdam #toekomst
translated by juuldeliette

More Interesting Articles