Foam_Lab SAFARI through Amsterdam

Bekijk Amsterdam door een andere lens! Drie zondagen, drie verschillende thema’s, één doel: het schieten van de beste series lomo foto’s. Van Sidewalk op 4 april, naar Small Things op 18 april, en Structures op 2 mei. Ga met ons mee op safari!

Voor iedereen die het eerste Lomography event bij Foam_Fotografiemuseum Amsterdam hebben gemist is hier nu een nieuwe kans! Of eigenlijk meer dan één, want Foam Lab nodigt je uit om mee te gaan op 3 safari’s door de stadsjungle van Amsterdam:

Haal de stof van je camera, doe je rugzak om en schiet de beste lomografische series! Van Sidewalk op 4 april, naar Small Things op 18 april, en Structures op 2 mei. Ga met ons mee op safari! Er is natuurlijk een oplaadpunt waar je wat nieuwe input kunt krijgen en aan het eind word je beloond met drankjes en muziek.

Maar dat is nog niet alles; lever je beste series lomografische foto’s (max. 5) in bij een van onze dropboxes (@ Foam: Keizersgracht 609, of @ Streetlab: Postjesweg 2) en de beste series zullen worden getoond op de Lomography tentoonstelling. Deze organiseert Foam Lab samen met Streetlab bij het Streetlab_Projectspace, dat van start gaat op 21 mei.

Voor alle lomo rookies onder jullie; we hebben 20 Diana F+ camera’s te leen voor degenen die het willen uitproberen en het leuk vinden om mee te doen aan de safari. Stuur een e-mail naar Tjade van Foam Lab en reserveer één van de 20 camera’s. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Neem een vorm van ID bewijs mee als borg. Je krijgt je ID bewijs terug als je de Diana F+ weer inlevert bij de eindlocatie.

Registreer je op www.foamlab.nl zodat je een dag van te voren bericht krijgt over de startlocatie van elke safari. Of stuur een mailtje naar het Foam Lab team als je nog meer vragen hebt.

written by sumsi on 2011-05-03 #news #event #structures #safari #sidewalk #foam #exhibition #amsterdam #netherlands #nederland #dutch #holland #foam_lab #fotografiemuseum-amsterdam #small-things #lomography-nld
translated by biancavdam

More Interesting Articles