Lomography Expo Amsterdam

Streetlab_Projectspace zal veranderen in een compleet analoge ruimte, waarbij een grote hoeveelheid lomo foto’s worden tentoongesteld die zijn geschoten in Amsterdam. Kom naar het openingsfeestje op 21 mei of bezoek de tentoonstelling die nog tot 28 mei te zien is.

Amsterdam door een andere lens bekijken?

Onze vrienden van Foam_Lab, die al een Lomography event in het Fotografiemuseum Amsterdam en verschillende fotografie safari’s door de stad hebben georganiseerd, komen nu met nog een event in Amsterdam. Een tentoonstelling van de beste lomo’s die door 50 jonge fotografen in het stadsleven van Amsterdam zijn geschoten met hun favoriete camera.

Hun werk zal te zien zijn bij Streetlab_Projectspace van 21 tot 28 mei. Mis vooral niet het openings feestje op vrijdag 21 mei, dat begint om 20.00 uur. Ontmoet daar andere lomografen, geniet van de muziek, drank en de BBC documentaire.

Openingsuren van de tentoonstelling: van 10.00 tot 17.00 uur, behalve op 22 mei van 13.00 tot 17.00 uur.
Gesloten op zon-en feestdagen en de toegang is gratis!

written by sumsi on 2011-05-03 #news #event #foam #expo #exhibition #amsterdam #netherlands #nederland #dutch #holland #foam_lab #fotografiemuseum #streetlab-projectspace
translated by biancavdam

More Interesting Articles