Het internationale hoofdkwartier van Lomography Society International in Wenen

De thuishaven van al onze well-beloved plastic fantastics waar we zo graag mee fotograferen!

Het internationale hoofdkwartier van Lomography ligt aan de Hollergasse 41, A1150 in Wenen, Oostenrijk. Het is een enorme ruimte waar zelfs een binnenplaats niet ontbreekt. Een binnenplaats met een enorme rode muur waar Lomography op staat. Als ik me het goed herinner heeft het drie etages en wanneer je de grote betonnen trappen oploopt lijken de etages zich boven je uit te strekken alsof er nooit een einde aankomt.

Een van de meest interessante ruimtes van het gebouw is het archief. Een ruimte met een oneindige hoeveelheid op elkaar gestapelde dozen die op kleur gesorteerd lijken te zijn. Er moeten wel duizenden, nee wel miljoenen foto’s opgeborgen zijn. Overal waar je loopt hangen lomo walls en lomo herinneringen. Het gebouw heeft een enorme uitstraling en geeft je een uniek en energiek gevoel. Het ruikt er zelfs naar LC-A!

Elke etage lijkt een mega grote kamer te zijn die is opgedeeld in kleine werk-gedeeltes. Alles bij elkaar genomen is het een plaats waar energie lijkt te ontstaan en rond zoemt. Het is een onwijs leuke ervaring om dit hoofdkwartier van Lomography eens te bezoeken, en natuurlijk kun je er ongeveer elke twee stappen een Lomography waardige foto maken!

written by scootiepye on 2011-04-27 #places #location #nederland #dutch #holland #nld #lsi-hq-scootiepye-hoofdkwartier-wenen-oostenrijk-internationaal
translated by juuldeliette

More Interesting Articles