RAUWesome Photo Rumble Winnaars Aankondiging

De RAUWEsome Photo Rumble is geëindigd met een maximaal aantal inzendingen van 1625 foto’s! Bekijk hier de winnende foto’s en check wie d’r vandoor gaat met de fantastische Rauw en Lomography prijzen!

Photo by: bccbarbosa

Toen we in Maart de RAUWesome Photo Rumble samen met RAUW lanceerden, hoopten we natuurlijk op honderden inzendingen. Nu, een paar maanden later, kijken we terug op een succesvolle Rumble met een maximaal aantal van 1625 ingestuurde foto’s – woow! Bedankt allemaal, jullie én jullie foto’s rocken heel hard….

Met 1625 inzendingen en slechts 3 prijswinnaars was het bijna onmogelijk voor ons om de winnaars de kiezen. Maar pfieeuw, het is ons gelukt. We hebben de 3 meest RAUWesome foto’s kunnen kiezen. Wil je weten wie gewonnen heeft? Ready, steady, here we go!

MALTE1313’s zijn foto is geëindigd op de derde plaats. He legde onze homebase Amsterdam op prachtige wijze vast. Met deze foto wint hij 20 Piggy Points welke hij kan verzilveren in de Online Shop van Lomography .

Photo by: malte1313

De tweede plek gaat naar ENDOWATY . Hij schoot de welkbekende partypic en voegde hier een speciale twist aan toe. De foto werd kleurrijk door de paarse flits en de multiple exposures maakten de foto helemaal af. Naast de 30 Piggy Points wint hij ook 2 plekken op de gastenlijst van één van de aankomende Rauw parties.

Photo by: ENDOWATY

Maar de grote winnaar is: iantheman ! Zijn simpele draaitafel foto heeft waanzinnige kleuren en het leipe multiple exposure effect. Met natuurlijk de vette sprocket holes die het plaatje afmaken. Naast de 3 tickets voor een aankomende RAUW party naar keuze wint hij ook een Lomography Sprocket Rocket camera !

Photo by: iantheman

Alle 3 de winnaars van harte gefeliciteerd! Hierbij willen we ook alle andere deelnemers bedanken voor hun actieve deelname aan deze RAUWesome Photo Rumble!

Voor de winnaars, check de Piggy Points FAQ section voor meer info omtrent Piggy Points en bijbehorende informatie. Van harte gefeliciteerd en bedankt voor jullie altijd actieve deelname aan onze rumbles!

written by mrmaart on 2011-04-18 #news #competition #raw #amsterdam #netherlands #beers #dutch #holland #fotowedstrijd #lomography-the-netherlands #rauw #joost-van-bellen #valtifest #rauwblog #puur #rauwesome
translated by mrmaart

More Interesting Articles