Word een Lomo Lingual Expert!

4

Voor onze aankomende én lopende lokaliseringsprojecten zijn we op zoek naar gemotiveerde helpers voor vertalingsdoeleinden. Ben jij bereid jouw vertaalkwaliteiten te verzilveren in kostbare Piggy Points? Leer alles over hoe je een Lomo Lingo Expert kan worden!

Credits: mephisto19

Ben je op zoek naar stabiele Piggy inkomsten, naast het winnen van prijzen bij wedstrijden? Heb je trek in meer films of één van die verleidelijke Lomography Camera’s? Hier is je kans om een officiële vertaler voor onze lokaliseringsprojecten te worden!

Op dit moment zijn we op zoek naar hulp in de vertaling van onze Nederlandse webwinkel. Als je geïnteresseerd bent om een Lomo Lingo Expert te worden, stuur ons dan zo snel mogelijk een sollicitatiebrief met een voorbeeld van jouw vertaalkwaliteiten. Hiervoor vragen we je om de volgende tekst te vertalen – the all famous Lomo LC-A+

Stuur je sollicitatie naar: maarten.essenburg@lomography.com

If you don´t speak Dutch we´re sorry – your chance to become a Lomography Lingual Expert will surely come!

written by mrmaart on 2011-01-13 #news #translate #lingo-experts #lgs-amsterdam

4 Comments

 1. spoeker
  spoeker ·

  hup hup :)

 2. vgzalez
  vgzalez ·

  Oh, my God. Spam is becoming a really worrying issue...

 3. cubilas
  cubilas ·

  thank god it's removed!
  Ik heb mijn vertaling alvast doorgestuurd. Ik ben benieuwd!

 4. marissa
  marissa ·

  Zijn vertalers nog steeds nodig? Ik kies nu namelijk gewoon random artikelen om te vertalen maar het is natuurlijk altijd handig om te weten of er een voorkeur uitgaat naar een bepaald artikel..

More Interesting Articles