LomoChrome Metropolis testen: Trevor Lee

De in Californië gevestigde fotograaf Trevor Lee heeft onze gloednieuwe film, LomoChrome Metropolis getest. Bekijk hier zijn resultaten.

Geschoten met de LomoChrome Metropolis. ©Trevor Lee

Hi Trevor! Kun je wat over jezelf vertellen?

Ik ben een filmfotograaf gevestigd in Sacramento, Californië, die graag het dagelijks leven vastlegt. De afgelopen drie jaar ben ik de hoofdfotograaf voor geweest TheDarkroom.com — Ik maak en coördineer al hun sociale media content.

Hoe heb je voor het eerst je passie voor fotografie ontdekt?

Hoe heb je voor het eerst je passie voor fotografie ontdekt?

Wat vind je het leukste aan analoog?

Zoals mijn vrouw, Hannah, zegt: "Film is de handgeschreven notitie van fotografie." Film voelt zinvoller en opzettelijker voor me, waardoor ik elk beeld kan tellen en omdat ik minder fotografeer, geniet ik van wat ik fotografeer. Film is ook erg therapeutisch voor mij - ik geniet van het vastleggen van alledaagse momenten.

Vertel ons meer over je ervaring met de Metropolis film - wat was jouw concept achter deze shoot?

Afgezien van het per ongeluk openen van de achterkant van de camera en het blootleggen van een deel van de film (wat pas de tweede keer is dat ik het ooit heb gedaan), is dat ik er dol op ben. Ik hou van de gedempte toon, het pure wit en de rijke zwarten. Ik kijk er echt naar uit om er meer van rond Sacramento te fotograferen.

Geschoten met de LomoChrome Metropolis. ©Trevor Lee

Kies een foto en vertel het verhaal

Ik hou van de twee Pancake Circus-opnamen omdat het een restaurant is waar ik talloze keren heb langs gereden maar nog nooit eerder heb gefotografeerd. Het was het eerste waar ik aan dacht om met deze film te fotograferen, omdat ik het gevoel had dat het de perfecte film voor die scène was en geen enkele andere film het recht zou doen. Ik kan niet wachten om met meer Metropolis film daar te fotograferen!

Wat was je favoriete ding betreft fotograferen met de Metropolis ?

Ik vind het leuk dat het anders is dan alle andere kleuren - het zal een leuke film zijn om de plaatsen te fotograferen die ik al vaker heb gefotografeerd, omdat het er een heel ander uiterlijk ontstaat en het me zal helpen het gewone op een heel andere manier te zien!


Vind je het wat? Bestel je LomoChrome Metropolis rollen hier.

written by sragomo on 2019-12-14 #gear #culture #people

LomoChrome Metropolis XR 100–400

This film comes with a unique chemical formula specifically developed in our Lomography film manufactory, which desaturates colors, mutes tones and makes contrasts pop.

More Interesting Articles