Analoge Spotlight: LomoAmigo Tim Kerr's artistieke avonturen in Fukushima

Tim, die een creatieve multitasker is als muzikant, kunstenaar, schilder, fotograaf, skater (onder andere!) is terug om foto's te delen die hij tijdens zijn recente reis naar Japan heeft gemaakt.

© Tim Kerr

Hij ging een muurschildering schilderen in een jeugdkamp in Fukushima met zijn vrienden Yusuke Hanai, HiDutch en de kinderen. Hij maakte ook deel uit van twee kunsttentoonstellingen in Fukushima en Tokio.

© Tim Kerr

Deze foto's zijn allemaal gemaakt met de Diana, Holga, een Minolta Hi-Matic (waarvoor hij een schilderij met Japan Camera Hunter heeft ingeruild voor een schilderij!) En een instantcamera. Hij gebruikte Fuji-film voor de ogenblikken en verbleekte de minpunten. Voor de rest van de foto's gebruikte hij de Lomography CN 800 film.

© Tim Kerr

Hoe kreeg Tim dit voor elkaar? "Ik werd door mijn vrienden Yusuke en HiDutch gevraagd om te komen helpen met het schilderen van een muurschildering in Fukushima met kinderen in hun kamp. De kinderen werden in twee groepen verdeeld: een masker maken en stencils maken voor de muurschildering. De groepen werden na een bepaalde tijd verwisseld zodat beide groepen masker maakten en op de muurschildering schilderden. Ik maakte deel uit van een groepskunstshow. Ik ging toen naar Tokyo voor een pop-upshow het volgende weekend in HenryHauz. Ik ging ook naar Osaka om de Tower Of The Sun te zien. De hele tijd documenteerde ik met de camera's en mijn mobiele telefoon (voor een digitale back-up .... smile)."

Dankjewel Tim voor het delen van je foto's!

2019-11-30

More Interesting Articles