Funny foto's: Marcus Russell Price en de nieuwe Petzval Lens

Fotograaf Marcus Russell Price heeft een droom van een baan - hij werkt met enkele van de grootste namen in komedie, waaronder Pete Davidson, Aziz Ansari en Amy Schumer. Hij heeft onlangs onze Niewue Petzval 55mm lens getest. Bekijk hier de resultaten.

Door Marcus Russell Price met de New Petzval 55mm lens.

Hi Marcus. Welkom bij het Lomography Magazine! Kun je wat over jezelf vertellen?

Hallo iedereen! Mijn naam is Marcus Russell Price: //www.instagram.com/marcusrussellprice/ en ik ben een fotograaf en regisseur. Ik werk voornamelijk, maar niet uitsluitend, met cabaretiers.

Hoe heb je fotografie ontdekt?

Ik had het geluk om naar een middelbare school te gaan die als keuzevak een fotografie- en darkroom-programma had, en een leraar die mijn interesse hielp bevorderen. De school heeft sindsdien dit vak verwijderd, wat vooral hartverscheurend is omdat ik weet hoe cruciaal het voor mij was. Ik weet echt niet waar ik zonder zou zijn.

Je fotografeert en tourt met enkele van de grootste komieken van het land. Hoeveel plezier heb je?

Het is geweldig. Ik voel me ongelooflijk gelukkig. Ik mag de wereld rondreizen met enkele van de grappigste mensen die er zijn. Het is echt een voorrecht. Ik herinner me dat ik met mijn kont naar Inside Amy Schumer lachte en een paar jaar later vloog ik met haar door Europa. Ik ben opgegroeid met het bekijken van SNL elke week. Nu mag ik de meeste zaterdagen backstage bij SNL doorbrengen met Pete Davidson. Het kan allemaal heel surrealistisch zijn. Ik beschouw mezelf erg gelukkig om zo nauw samen te werken met zulke getalenteerde en hardwerkende professionals. Mijn vader was een plaatselijke komiek in Philadelphia toen ik een kind was, maar ik mocht hem niet zien optreden. Ik denk dat dat is waar mijn fascinatie voor komedie begon - het mysterie ervan.

Wat vind je het leukste aan je baam?

Er wordt me vaak gevraagd of ik het beu word steeds weer dezelfde grappen te horen, terwijl dat echt mijn favoriete onderdeel ervan is. Ik hou ervan hoe een grap of premisse zich ontwikkelt op het podium, stad tot stad. Hoe het veranderen van de nadruk van een woord of zin een grap volledig kan maken of breken. Ik kijk graag naar verschillende doelgroepen die op dezelfde grap reageren. Er is een onvoorspelbaarheid die ik nog steeds niet heb uitgezocht.

Door Marcus Russell Price met de New Petzval 55mm lens.

Je nam de Nieuwe Petzval 55mm lens mee tijdens je werk. Hoe was dat?

De Nieuwe Petzval 55mm lens is zo leuk om te gebruiken. Ik had de kans om met Aziz Ansari naar Mumbai te gaan. Hij is een geweldige fotograaf, dus we brachten het grootste deel van onze tijd daar door met wandelen en schieten op straat. Na India ben ik een paar dagen naar Bangkok gesprongen. Het produceert zo'n unieke look die onmogelijk te repliceren is na het plaatsen. Als fotograaf is het soms moeilijk om het gevoel te hebben dat je een nieuwe weg inslaat, vooral in een stad als Bangkok. Die stad is vervloekt in de buurt van elke hoek, met elke camera, brandpuntsafstand en diafragma-instelling. Maar met de Nieuwe Petzval 55mm lens, en wetende de geschiedenis ervan, had ik bij elke opname de opwinding van het denken "misschien ben ik de eerste die deze foto ooit zo maakt"of op zijn minst "misschien ben ik de eerste in 100 jaar die een foto als deze maakt."

"#WhatMatters2020: It’s on Us! Join the Movement #BlackLivesMatter" door Marcus Russell Price met deNew Petzval 55mm lens.

Nog New Petzval 55mm lens advies?

Schiet op het grootste diafragma en go crazy. Onthoud dat diepte echt is wat deze lens laat stralen.


Wil je meer van Marcus' foto's zien? Volg hem op Instagram.

written by sragomo on 2019-11-26 #culture #people #places #videos

New Petzval 55mm f/1.7 MKII Bokeh Control

Introducing the New Petzval 55 mm f/1.7 — the first Lomography Art Lens designed specifically for the ever-growing mirrorless market. The Petzval 55 mm f/1.7 features refined optics, a sleek industrial design, and a better-than-ever bokeh control system. We’ve added a delicately smooth focusing ring and a new stopless aperture diaphragm for video functionality, making the Petzval 55 mm f/1.7 more flexible than its predecessors.

More Interesting Articles