Analoog de wereld rond: reizen met Beth Saravo

Fotograaf Beth Saravo uit LA heeft onlangs onze film getest tijdens een reis in Korea, Japan en Australië. Hoewel ze voornamelijk op het gebied van muziekfotografie werkt, laat Beth ons meer intieme momenten zien van hoe het is om de wereld op tour te verkennen.

Gemaakt met Lomography CN 400 35mm film en Lomography CN 800 35mm film ©Beth Saravo

Hi Beth! Kun je iets over jezelf vertellen?

Ahhh, moeilijke vraag! Voor de buitenkant ben ik gewoon een fotograaf die in LA woont en met muzikanten reist voor werk, maar er is zoveel meer voor mij. Ik ben opgegroeid in New England, ging naar de universiteit in New York en verhuisde na mijn afstuderen naar de westkust. Ik heb altijd de neiging gehad om de wereld te zien, en een van mijn favoriete plekken om te verkennen is Japan. Ik ben een kenner van bordspellen, chef-kok voor mijn vrienden, en ik ben absoluut dol op kleine zoogdieren en honden.

Hoe heb je je passie voor fotografie ontdekt?

Toen ik opgroeide, herinner ik me dat ik voor kinderen een camcorder voor kinderen ontving en obsessief video's maakte met mijn vrienden. Een van ons zou een script schrijven, de anderen zouden regisseren en handelen - we zouden zelfs onze ouders en huisdieren betrekken. Dit begon echt mijn passie voor het maken van media, die naarmate ik ouder werd veranderde in het maken en bewerken van foto's. Naarmate ik ouder werd, waren er relevantere toepassingen voor deze vaardigheid: van foto's voor de jaarboekcommissie tot seniorportretten van mijn vrienden. De passie groeide zoals ik deed, en het werd een deel van mijn identiteit op de universiteit waar ik snel mijn hoofdvak veranderde van Communicatie naar Digitale Media.

Deze foto's zijn allemaal geschoten opLomography CN 800 35mm film. Kun je wat meer hierover vertellen?

Ik ben in staat om voor mijn werk te reizen, dus heb ik ervoor gekozen om op Lomography CN 800 35mm film te schietenin Korea, Japan en Australië. Deze locaties rechtvaardigen ‘verschillende’ afbeeldingen op buitenlandse plaatsen, evenals afbeeldingen van de muzikanten waarmee ik reis. Ik neig ertoe om onderweg minder filmopnamen te maken vanwege de onmiddellijkheid die digitale signalen brengen. Dit maakt de momenten die ik kies om op film intieme herinneringen te schieten gedurende de weken die ik in het buitenland heb doorgebracht. Dit rechtvaardigt ook een vrij willekeurig onderwerp.

Gemaakt met Lomography CN 400 35mm film en Lomography CN 800 35mm film ©Beth Saravo

Kies een foto en vertel het verhaal.

De foto's van de drie zonparkieten is een van mijn favorieten! Ik was in een vogelverblijf in een natuurbeschermingscentrum aan de Gold Coast en de drie vogels speelden op het hoofd van de vrouw. De film complimenteerde hun kleuren echt en ik vind het geweldig hoe dit beeld eruit kwam.

Welk advies heb je voor nieuwe fotografen?

Een algemeen advies zou kunnen zijn om je te concentreren op het soort werk dat je vervult - of dat nu portretten, muziek, mode of commercieel werk is. Natuurlijk zullen banen komen en gaan, maar als je jezelf toestaat om binnen je veld te groeien, zul je lichtjaren beter worden dan middelmatig in veel verschillende dingen! Dit betekent niet nee zeggen tegen nieuwe dingen, maar een concentratie hebben waar je bekend om staat!

Gemaakt met Lomography CN 400 35mm film en Lomography CN 800 35mm film ©Beth Saravo

Meer van Beth's werk zien? Bezoek haar website en volg haar op Instagram.

written by sragomo on 2019-11-13 #gear #people #places

Lomography Color Negative 800 ISO 35mm

400 ISO still not fast enough? The Lomography Color Negative 800 35mm film will bring you fantastic results at all lighting conditions.

Add to Cart

More Interesting Articles