Ontdek Mexico met LomoAmigo Angela Izzo

LomoAmigo Angela Izzo nam een paar verschillende camera's mee op een recente reis naar Mexico. De foto's van Angela zijn niet nieuw in ons magazine en belichamen de geest van Lomography volledig. Lees hier meer over deze serie en haar werk!

©Angela Izzo

Hi Angela! Waar ben je allemaal mee bezig geweest?

Hallo Lomography! ZO veel. Ik had een multimediashow genaamd 'Mirage' in Embed Gallery, een meeslepende plantaardige kunstinstallatie met fotoprojecties, een video-altaar en natuurafdrukken die allemaal op film waren opgenomen. Ik ben ook net terug van het prachtige eiland Isla La Mujeres in Mexico dat ik vandaag met je deel.

©Angela Izzo

Wat inspireerde deze serie?

Wat me in deze serie inspireerde, was mijn oog te testen op een plek waar ik nog nooit ben geweest. Omdat ik veel portretfotografie doe, was dit een geweldige manier om uit mijn comfortzone te komen en mijn vrienden te fotograferen die samen met mij reisden. Ze zijn nog nooit op dit eiland in Mexico geweest, dus het was een frisse manier om te creëren, te verkennen en gewoon een leuke tijd te hebben met mijn camera's in de hand.

Je hebt deze met verschillende van onze camera's gemaakt. Hoe verschilde je ervaring met elke camera?

Ik heb altijd de neiging om meerdere camera's bij de hand te hebben - meestal zie je me zo. Met elke camera heb ik een andere filmstijl geladen, zoals de Lomochrome Purple, dus ik was in staat om af te wisselen en meerdere looks op dezelfde locaties te maken. De Diana Mini beheerste ik een meerlaags effect, de Sprocket Rocket stelt me in staat om super breed te gaan met afbeeldingen die de sprocketgaatjes belcihten waar ik van hou, en mijn Holga geeft een mooie heldere uitstraling aan mijn werk.

©Angela Izzo

Wat is je favoriete camera en waarom?

Dit is zo'n moeilijke vraag om te beantwoorden! Ik hou van al mijn camera's om verschillende redenen. Mijn Diana Mini is degene die ik het langst heb gebruikt en mijn eigen stijl mee heb ontwikkeld en ik kan er zoveel foto's tegelijk mee maken. Het is mijn favoriete baby, en iedereen wordt opgewonden als ze haar zien.

Kies een foto en vertel ons het verhaal erachter.

Ik ben echt dol op de foto van de kleren die aan de lijn drogen. Dit was zo'n avontuurlijke reis. Ik huilde toen ik het eiland verliet - ik had lang kunnen blijven. Ik was geobsedeerd. Als ik 's morgens rondreed op de golfkar, zou de zon zo fel schijnen en de stoffen van kleuren gloeien. Het was fascinerend en deze foto geeft het gevoel weer van wat ik daar heb ervaren.

©Angela Izzo

Wat ben je komende tijd van plan?

Meer reizen en avonturen liggen altijd aan mijn horizon. Ik heb een kunstshow op LACDA voor mijn documentaire “The Benders Circuit” over de underground experimentele noise scene hier in LA op 8 en 9 november. Werken met bands, muziek, dansen. Gewoon in een constante creatie, blijf ik open en dingen lijken zich gewoon aan mij te presenteren! Bedankt Lomography.


Meer zien van Angela's werk? Check haar website en Instagram.

written by sragomo on 2019-10-30 #gear #people #places

Mentioned Product

Lomography Diana Mini

Lomography Diana Mini

The Diana Mini shoots 35mm film and produces dreamy, lo-fi shots. The camera lets you choose between half-frame and square frame shots. It also features a Bulb mode function which allows you to take long exposures and crazy light streaks!

Add to Cart

More Interesting Articles