Tipster: Flits fotografie en long exposures met de LomoMod No.1

Klaar om wat nacht- en binnenfoto's met je te maken LomoMod No.1? Met of zonder flits, de LomoMod No.1 is klaar om je momenten vast te leggen met deze paar eenvoudige tips.

LomoMod Flits Fotografie

De LomoMod No.1 heeft een PC sync socket. Hierdoor kun je de Sutton lens eenvoudig koppelen met een flits, wat betekent dat donker geen obstakel is wanneer je geweldige foto's maakt met de LomoMod No.1! Het gaat hand in hand met Fritz the Blitz, onze krachtigste externe flitser! Check de LomoMod No.1 microsite voor meer ideeën en tips over het gebruik van de LomoMod met flitser.

Van links naar rechts: (1) Je zou een PC-sync kabel nodig hebben voor Fritz the Blitz. (2) De sync kabel gebruiken, koppel je Fritz the Blitz aan de LomoMod's PC-sync socket. (3) Je bent klaar om te schieten!

Bekijk hier een paar LomoMod foto's die gemaakt zijn met een flitser:

LomoMod Long Exposures

Je kunt niet alleen foto's in een laag plaatsen, maar je kunt ook moeiteloos lange opnamen maken. Een klein advies, houd de camera zo stil mogelijk. Tenzij een wazige psychedelische look is wat je zoekt natuurlijk!

Verplaats eenvoudig de sluiterinstelling van "N" (Normal) naar "B" (Bulb) modus! De LomoMod No.1 wordt geleverd met een standaardstatief 1/4 draad, zodat je de camera op de meeste statieven kunt monteren, of je kunt vanuit de hand fotograferen! Houd je adem in om cameratrillingen te minimaliseren.

Bekijk hier een paar LomoMod long exposure fotos's:


Bekijk meer verbazingwekkende analoge foto's op onze site en volg ons op Instagram én onze hashtag #HeyLomograpy!

2019-10-23 #gear #news

More Interesting Articles