Voor de liefde voor film met Lafilledeer

La Fille Renne, beter bekend als @lafilledeer in onze Community, is Lomografe sinds 2012. Haar portretten weerspiegelen tederheid en sensualiteit - het soort dat echt en eerlijk is. Haar introductie in Lomography was in 2010 toen een vriend zijn Fisheye-camera vriendelijk leende en haar een SuperSampler gaf. Twee jaar later kocht ze een La Sardina Mobius-camera, werd ze serieus over filmfotografie en keek ze nooit meer terug. In haar eigen woorden, "Het heeft mijn leven veranderd."

Credit: @lafilledeer

We vroegen haar wat ze zo leuk vindt aan de Lomography community.

"Het is een community met mensen die een passie delen. Dit betekent inhoudelijke uitwisseling, tips, goede plannen, ruilsessies, en feedback waarmee je jezelf kan verbeteren. En iets wat ik heel erg leuk vind, is om film swaps te doen met Lomografen uit andere landen, zoals met @richardpjlambert and @fotobes."
Een van @lafilledeer's eerste foto's (gemaakt met haar La Sardina camera) die ze heeft upgeload op haar LomoHome.
"I hou van alles aan filmfotografie. Analoge foto's zijn zo uniek, met de korrel en de diepte. Film is echt, en zoveel meer dan digitale files."

@lafilledeer houdt van eindeloze experimenten met film: films ruilen, verlopen film proberen, cross-processing en dubbele belichtingen.

"Film camera's zijn vaak erg mooi en ik hou van het geluid dat ze maken als ik een foto maak."
Deze foto's, gemaakt met Lomochrome Purple film & de Petzval 58 Bokeh Control art lens, zijn @lafilledeer's favorieten.

Ze is ook dol op de verrassing die je krijgt als je foto's terugkomen van het lab. De onvoorspelbare effecten van een nieuwe film, en het herondekken van vergeten onderwerpen.

" Ik hou ervan om een rolletje terug te krijgen met onvoorspelbare effecten en vergeten onderwerpen." a
Credits: lafilledeer

Volg @lafilledeer op haar LomoHome en op Instagram of ga naar haar website.

2019-10-15 #news #people

More Interesting Articles