Een decennium aan panorama's met No.6@RubberBand en de Horizon Perfekt

Een filmcamera is meer dan alleen een apparaat om foto's mee te maken, het is een metgezel. We hebben veel verhalen gehoord over fotografen die oud worden met hun vertrouwde toestellen, maar we horen graag nieuwe. En nu deelt No.6@RubberBand het verhaal achter zijn camera, de Horizon Perfekt.

© No.6@RubberBand

No.6@RubberBand reist graag naar verschillende plaatsen om te genieten van de opwinding, de cultuur en de hele ervaring. Deze foto's, die gemaakt zijn met de Horizon Perfekt laten het vermogen van de camera zien om herinneringen te bewaren met prachtige weidse panorama's. Deze 35 mm-camera diende het duo goed op hun reizen naar Europa, Azië, Zuid-Amerika en zal de komende jaren een reismaatje blijven. Of ze nu gewoon nonchalant door de stad slenterden of door bergen trokken, er is gewoon niets dat de lens van de Horizon Perfekt niet kon vangen!

© No.6@RubberBand

Waar wacht je nog op? Volg het voorbeeld van dit musicale duo en vang de mooiste panoramische foto's op 35mm film met de Horizon Perfekt!

written by cheeo on 2019-09-13 #culture #people #places

Mentioned Product

Horizon Perfekt

Horizon Perfekt

Bend the world to capture more than your eyes can see. Off to new horizons—this camera will have you marvel at panoramic adventures.

Add to Cart

More Interesting Articles