Tastbare herinneringen met de Lomo'Instant

Instant foto's zijn leuke kleine aandenkens. Ze ontwikkelen meteen nadat je een moment hebt vastgelegd, waardoor je ze meteen met vrienden kan delen, of je huis kan vullen met instant herinneringen. De Lomo’Instant geeft je bovendien veel creatieve opties, zoals dubbele belichtingen, lange belichtingen en speciale Lomo'Instant lenzen en accessoires.

De creativiteit eindigt niet als de foto eenmaal gemaakt is. Hier zijn wat leuke manieren om je instant herinneringen nog persoonlijker en uniek te maken. Veel plezier!

Instant frames

Gebruik een oud raamkozijn opnieuw door je instant foto's op te hangen aan een draad. Je kan de foto's op elk gewenst moment weer wisselen en het frame kan je versieren met masking tape of verf.

Instant Mini kunst

Maak je eigen instant expositie! Koop een paar kleine schildersezels en laat je favoriete instantfoto's zien. Maak het display nog leuker door andere miniatuuritems toe te voegen, zoals kleine planten, dieren of andere ornamenten.

Flip kalenders

Maak een flipkalender van je favoriete snapshots en laat deze met trots op je bureau prijken!

Voor deze tip, heb je het volgende nodig:

  • Genoeg Instax Mini foto's om een maand mee te vullen
  • 12 Instax Wide foto's, een voor iedere maand
  • Punaises of spijkertjes
  • Kleine clipjes
  • Een stuk hout of kurk
  • Permanent marker

Gebruik de marker om dagen 1 t/m 31 op de Instax Mini foto's te schrijven, en schrijf de maanden op de 12 Instax Wide foto's, zoals op de foto hieronder te zien is. Maak de foto's vast door de punaises of spijkers te gebruiken. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is de maand wisselen, want de dagen kunnen steeds hergebruikt worden.


Ga naar de Online Shop voor je eigen Lomo’Instant!

2019-08-19

More Interesting Articles