LomoChrome Metropolis XR 100–400: Travis Leung's portretten met hoog contrast

De LomoChrome Metropolis XR 100–400 Colour Negative Filmis een grote verrassing voor alle analoge liefhebbers! We hadden een paar testrollen toen we de film ontwikkelden en een ervan wordt gegeven aan fotograaf Travis Leung uit Hong Kong. Hij nam de film 's nachts mee op het dak van oude gebouwen in Hong Kong. Check hier zijn recensie over de film!

Fotograaf: Travis Leung | Model: Winnie Ng

Duisternis laat de lijnen van het lichaam opvallen

Voor Travis was het contrastrijke en onverzadigde uiterlijk van de film de perfecte esthetiek voor het fotograferen van een reeks naaktportretten, 's nachts.

"Ik had altijd al een naaktportret willen fotograferen 's nachts, in contrast met de duisternis en het onderwerp, waardoor de vormen en de lijn van het onderwerp opvallen. Ik ging naar het dak van oude gebouwen en ik ben erg geïntrigeerd door de takken van de antenne, en vroeg mijn vriend dus om me ermee te laten fotograferen als achtergrond."
Fotograaf: Travis Leung | Model: Matthew Chan

De LomoChrome Metropolis Film voegt een persoonlijk tintje toe. Op de vraag wat hij van de nieuwe film vond, zei Travis Leung het volgende:

"De LomoChrome Metropolis heeft een hoog contrast, lichte kleur, een beetje korrel en is gevoelig voor groen - een beetje zoals filmstills. Ik denk dat het bij mijn persoonlijke stijl past, omdat ze even weinig verzadiging en een hoog contrast hebben. Daarom kon ik met deze rol gemakkelijk creëren wat ik dacht."
Fotograaf: Travis Leung | Model: Matthew Chan

Met de LomoChrome Metropolis XR 100–400 de straat op

Travis toonde interesse om gebruik te maken van de LomoChrome Metropolis voor straatfotografie.

Het opvallende uiterlijk en het uitgebreide bereik van de film zijn inderdaad nuttig bij het fotograferen in verschillende situaties, van de gecontroleerde omgeving in de studio tot de dynamische belichting van opnamen op locatie.

Fotograaf: Travis Leung | Model: Matthew Chan

Toekomstige projecten van Travis Leung

Op de vraag over zijn aanstaande project zei Travis alleen:

"Ik zal meer tijd besteden aan portretfotografie binnenshuis. De zomer van Hong Kong is veel te warm!"

We kunnen niet wachten om meer van zijn werk te zien. Travis is absoluut een fotograaf om naar uit te kijken.

Fotograaf: Travis Leung | Model: Winnie Ng

Bedankt voor het delen, Travis Leung ! Check voor meer van zijn werk zijn Instagram.

written by joycelau21 on 2019-08-06 #people

More Interesting Articles