Lomogon Wanderlust Diaries, Chapter 5: Monochrome Momenten

Als klassieke zwart-witfotografie jouw stijl is, probeer dan eens opnamen te maken met deLomogon 2.5/32 Art Lens. Deze groothoekoptiek maakt scherpe en contrastrijke zwart-witafbeeldingen mogelijk, zodat je meer kunt focussen op de fijnere details van je foto. Bekijk het werk van enkele van onze monochrome meesters:

Axel Gülcher

Weense fotograaf en veteraan Lomograaf Axel Gülcher a.k.a. suizidekid neemt ons mee op een tour door de straten van zijn geboortestad, met behulp van de Lomogon Art Lens en een Nikon FE2.

Jimmy Cheng

Toegewijde fotograaf Jimmy Cheng is gepassioneerd over het vastleggen van leven door een lens. Hij nam de Lomogon Art Lens mee naar de drukke straten van centraal Londen en fotografeerde de mensen die deze stad zo divers en interessant maken.

Mathieu Aghababian

Mathieu Aghababian is een Franse fotograaf die werkt voor een extreme sportwinkel. Voor deze actievolle shoot vertrouwde hij op de Lomogon Art Lens diafragma wijzerplaat voor snelle en eenvoudige snaps.

Adam Goldberg

Adam Goldberg houdt zich bezig met allerlei creatieve dingen, van muziek tot films. Hier toont hij zijn fotografische vaardigheden met de compacte en handige Lomogon Art Lens.

2019-03-22 #gear #people

Mentioned Product

Lomogon Art Lens

Lomogon Art Lens

Designed to electrify escapades great and small, the Lomogon combines the legendary aesthetics of the Lomo LC-A+ with higher-than-ever optical quality, beautiful bokeh and a unique, super-speedy aperture mechanism.

More Interesting Articles