Boris Brkovic over het sociale landschap van Addis Ababa met de Lomogon 2.5/32 Art Lens

Boris Brkovic droomt van het helpen van de wereld, als expert in klimaattechnologie en innovatie voor het ministerie van energie in de Organisatie voor Industriële Ontwikkeling van de Verenigde Naties (UNIDO). Afgezien van het verlenen van zijn scholastieke en diplomatieke vaardigheden en capaciteiten bij het zoeken naar nieuwe technologie om het milieu te helpen, gebruikt Brkovic zijn kunstenaarschap ook bij het zien van de mensheid door middel van fotografie.

Brkovic was een natuurlijk multi-talent en kon de Ethiopische hoofdstad Addis Ababa bezoeken om met het Ethiopian Space Program te werken. Als bezoeker van het land wilde Brkovic het leven en de cultuur in de hoofdstad veroveren, zonder te veel aandacht van de lokale bevolking te trekken. Vandaar dat hij de Lomogon 2.5/32 Art Lens met hem meenam.

Met alle foto's die vanuit de heup zijn gemaakt, heeft Brkovic een reeks krachtige sociale documentaire foto's gemaakt voor de hele wereld om gezien te worden.

“De markt is enorm, kleurrijk en soms verwarrend, net als voor een beginneling lijkt de lay-out min of meer op een uitgebreid labyrint, en niet te vergeten, ezels hebben het recht van overpad... Terwijl ik door de markten liep, heb ik al mijn foto's gemaakt vanuit de heup om te veel aandacht te vermijden.”

Deze montage van Boris Brkovic's opnames gemaakt met de Lomogon is een must-see:

Bezoek Boris Brkovic's Flickr en Vimeo voor meer van zijn werk.

2019-03-19 #gear #places #videos

Mentioned Product

Lomogon Art Lens

Lomogon Art Lens

Designed to electrify escapades great and small, the Lomogon combines the legendary aesthetics of the Lomo LC-A+ with higher-than-ever optical quality, beautiful bokeh and a unique, super-speedy aperture mechanism.

More Interesting Articles