Ruby June en de Lomogon Art Lens

Portretfotograaf en filmische modefotograaf Ruby June heeft een strikte set standaarden met haar fotoshoots. Fotogenieke maar vaak voorkomende locaties zijn niet voldoende. Als fotograaf in New York is de fotografiemarkt des te competitiever. Er moet meer uniek zijn aan de verhalen en details in de foto's.

Model: Giselle Mynx":https://instagram.com/gisellemynx.

Voor Ruby is de Lomogon 2.5/32 Art Lens een echte game-changer in haar creatieve regime. Door het vermogen van de Lomogon om ouderwetse vintage esthetiek terug te werpen zoals de Lomo LC-A, merkte ze ook het veelzijdige en intuïtieve gevoel van de lens op -- f/2.5 en f/11 diafragma's - een prestatie die zelfs niet de mainstream digitale lenstechnologieën hebben. Zodra ze de lens met model Giselle Mynx testte, zei Ruby:

“IHet is heel fijn om tussen twee verschillende diafragma's te kunnen fotograferen en deze natuurlijke lichtafval te hebben. Het is bijna een gek kruisend ding. Er is zoveel ruimte voor ongelukjes en creativiteit die je hebt met film, dat je niet echt bij deze digitale lenzen krijgt, en dat brengt weer creativiteit en ruimte voor mooie foutjes die de meeste lenzen niet hebben.”

Presentatie en uiterlijk is alles voor de kunstfotograaf. Ruby was dol op het elegante koperwerk en de afwerking van de lens. Volgens Ruby brengt de Lomogon 2.5/32 Art Lens het beste van twee werelden als functie en schoonheid naast elkaar bestaan:

“Deze lens, net als mijn Lomo'Instant Wide, is een lust voor het oog. Mensen praten erover. Mensen zeggen: 'Dat is zo mooi. Waar heb je die gehaald? Is dat vintage? ' Ik kan altijd zeggen: 'Het is gelukkig geen vintage omdat het echt gaat werken.' Dat is zo'n opluchting, maar het is net zo mooi als de vintage camera's en de vintage lenzen zijn. Wat zo ongelooflijk is dat meer industrieën terug moeten komen. Zoals auto's. Onze auto's zijn tegenwoordig zo lelijk.”

Net als Ruby kun je het beste van twee werelden hebben met deze nieuwe fine art-lens.

Model: Giselle Mynx":https://instagram.com/gisellemynx.

Bezoek Ruby's website en Instagram voor meer van haar werk. Alle rechten voorbehouden aan Ruby June.

written by cielsan on 2019-03-12 #gear #people

Mentioned Product

Lomogon Art Lens

Lomogon Art Lens

Designed to electrify escapades great and small, the Lomogon combines the legendary aesthetics of the Lomo LC-A+ with higher-than-ever optical quality, beautiful bokeh and a unique, super-speedy aperture mechanism.

More Interesting Articles